Welke andere enorme games kunnen worden uitgewisseld?

Welke andere enorme games kunnen worden uitgewisseld?

We zijn behoorlijk hebzuchtig hier bij Nintendo Life, dus als er ook maar een kleine kans is dat we de hele geschiedenis van Mega Man op Switch kunnen krijgen, zijn we er helemaal klaar voor. Laten we dus een kijkje nemen naar enkele van de games die waarschijnlijk nog naar de Switch komen. We hebben de waarschijnlijkheid gerangschikt dat elke game een heruitgave krijgt, en er is een peiling onderaan, zodat u ook uw mening kunt geven.

Laten we beginnen met het voor de hand liggende…

Afbeelding: Capcom

Van alle Mega Man-spin-offs waarvan fans schreeuwen om een ​​heruitgave, bevindt Mega Man Legends zich consequent bovenaan de lijst. Dit is niet voor niets, aangezien het 3D-avontuur voor PlayStation en N64 bij de eerste release in 1997 veel lof oogstte.

Hoewel het niet de eerste Mega Man-game was die overging naar een 3D-wereld (die eer behoort toe aan Mega Man: Strijd en Achtervolging – daarover later meer), heeft het met succes de kerngameplay uit de klassieke serie gehaald en geïmplementeerd in grotere, meer open omgevingen.

Mega Man Legends verkocht destijds niet goed, maar ze wisten zich te redden direct vervolg Samen met zijn spin-off – De tegenslagen van Tron Bonook voor de PlayStation – in 2000. Een decennium later werd een tweede vervolg aangekondigd voor de 3DS, maar werd uiteindelijk geannuleerd vanwege een “gebrek aan interactie” in de ontwikkelkamers van Capcom tijdens de productie van de game.

Mogelijkheid van een switchpoort – b

We zouden de Legends-serie graag op moderne platforms zien. De annulering van Mega Man Legends 3 zorgde voor enige twijfel in onze gedachten, maar dan is Capcom een ​​heel ander bedrijf dan in 2010. Vingers gekruist.

In het beste geval zou Capcom een ​​Legends-collectie uitbrengen die… omvat In ieder geval de “prototype” -versie van de derde titel, speciaal vernieuwd voor moderne platforms. Zou dit geen ding zijn?

Megaman en bas
Afbeelding: Capcom

Mega Man & Bass werd in 1998 in Japan uitgebracht voor de SNES voordat het in 2002 naar de GBA ging. Mega Man & Bass deelt veel van zijn visuele en gameplay-stijl met Megaman 8, die destijds werd overgedragen naar de PlayStation en Sega Saturn. Het was een bekende game voor fans, aangezien de gameplay erg leek op de belangrijkste Mega Man-serie (nou ja, de meer recente in ieder geval). De moeilijkheid was bijzonder opmerkelijk, en hoewel dit nieuwkomers zou kunnen uitschakelen, zullen veteranen zich hier ongetwijfeld thuis voelen.

Mega Man & Bass bevatte ook een van de meest interessante personages in de serie met Bass zelf, die voor het eerst werd geïntroduceerd in Mega Man 7. Bass is gemaakt door Dr. Bass. Wily moet Mega Man evenaren in termen van kracht en vaardigheid, en hoewel hij een prominente persoonlijke speelstijl heeft, is zijn minachting voor Mega Man overal voelbaar.

Mogelijk een switchpoort – C

We denken dat het niet helemaal uitgesloten is om Mega Man & Bass op een gegeven moment op Switch te verwachten, hoewel we gezien Capcom’s recente staat van dienst denken dat een enkele release onwaarschijnlijk is, tenzij deze verschijnt op de Nintendo Switch Online + uitbreidingspakketservice .

READ  Apple stelt zich een Mac-Inside-a-Keyboard voor dat doet denken aan thuiscomputers uit de jaren 80

onze verwachtingen? Capcom lanceert nog een batch gericht op Game Boy- en Game Boy Advance-games in de franchise.

Mega Man X: Command-missie
Afbeelding: Capcom

Mega Man is niet veel aanwezig geweest op de GameCube, maar deze spin-off van Mega Man X is misschien wel de meest interessante van het stel. Mega Man X: Command Mission, uitgebracht in 2004, keerde de tradities van de serie als een actieplatformgame en turn-based actie-RPG de rug toe, en heeft een sterk en diep verhaal om op te starten.

Het zette de wereld niet in vuur en vlam en viel vooral op door zijn teleurstellende beelden (die wallpapers zijn best schattig, toch?). Het staat echter nog steeds als een van de meer unieke inzendingen in de hele Mega Man-franchise, en we zouden zeker graag een heruitgave zien.

Mogelijkheid van een switchpoort – E

We kunnen ons eerlijk gezegd niet voorstellen dat Capcom over zichzelf struikelt om Command Mission in handen te krijgen van Switch-bezitters. Gezien de gemengde ontvangst bij de lancering, zijn er andere titels waar de uitgever graag wat TLC aan zou willen geven. Het is niet onmogelijk, maar we houden onze adem niet in; Het zou goed passen in de Mega Man X Legacy-collectie.

Mega Man: Strijd en achtervolging
Afbeelding: Capcom

Geloof het of niet, Mario Kart 64 had directe concurrentie toen het tegen het einde van de jaren 90 werd gelanceerd. Mega Man: Battle & Chase kwam in 1997 op de PlayStation uit en bevatte veel van dezelfde kenmerken als de eigen racegame van Nintendo, waaronder unieke wapens, baanhindernissen en meerdere speelbare personages.

Mega Man: Battle & Chase was dat echter niet Geweldig En het verbleekt zeker in vergelijking met Mario Kart 64. Het is begrijpelijk dat Capcom zich nooit meer heeft gewaagd aan het rijk van Mega Man-racegames, en Battle & Chase zit nog steeds gevangen in de PlayStation- en GameCube-versie van de Mega Man X-collectie.

Mogelijke switchpoort – F

We weten niet zeker of deze ooit nog het daglicht zal zien. Als je de Mario Kart-franchise steeds sterker maakt en zelfs Crash Bandicoot in actie komt met Crash Team Racing Nitro-Fueled, weten we niet zeker waarom Capcom zijn misleide racer opnieuw zou willen bezoeken.

Mega Man-voetbal
Afbeelding: Capcom

We kunnen de wens van Capcom om Mega Man en co. In een racegame, maar voetbal? Het is raar.

In feite werd Mega Man Soccer in 1994 gelanceerd op de SNES, en het was geen grote scorer met spelers, vanwege de trage controle en traagheid wanneer er te veel sprites op het scherm verschenen.

Het feit dat Capcom nooit op dit idee is teruggekomen, ligt voor de hand, maar het blijft ongetwijfeld een van de meest unieke inzendingen in de franchise tot op de dag van vandaag. Misschien was de wereld nog niet klaar voor Mega Man Soccer.

Mogelijk een switchpoort – D

We zijn er niet van overtuigd dat Capcom Mega Man Soccer officieel zal porten naar Switch of ergens anders.

Aan de andere kant konden we volledig zien dat deze obscure, onbeminde game willekeurig in de SNES-catalogus voor Nintendo Switch Online werd gedropt. Er zijn vreemde dingen gebeurd!

READ  Minecraft 1.20 eerste details onthuld in Minecraft Live 2022, inclusief schoonheden en hangende banners
Mogelijk gemaakt door / Maverick Hunter
Afbeelding: Capcom

De eerste Mega Man-game is misschien wel een ontmoedigende game om aan de huidige normen te voldoen, vooral in vergelijking met de superieure Mega Man 2 en Mega Man 3. Mega Man: ondersteund. Het gaf Mega Man X ook dezelfde behandeling als Mega Man: Maverick Hunter X, hoewel we zouden beweren dat de eerste X-game net zo goed is als maar kan.

De games hadden geen enkele impact toen ze in 2005/6 werden uitgebracht, dus plannen voor een vervolg werden snel opgeschort. Ondanks de twijfelachtige beelden was het echter niet slecht in termen van remakes. We zouden niet klagen als Capcom deze games nog een kans zou willen geven.

Mogelijke switchpoort – F

Je kunt dit waarschijnlijk meteen schrijven, om eerlijk te zijn. Nu Mega Man en Mega Man X al in hun originele vorm beschikbaar zijn via de Legacy Collection-titels (plus een Genesis-remake van de eerste via The Wily Wars die ook op Switch kan worden gespeeld), bieden deze PSP-titels waarschijnlijk niet veel dat ze niet doen, het kan al elders geprobeerd worden.

Gezien hoe slecht beide titels bij de release verkochten, is Capcom ze waarschijnlijk vergeten.

sterrenkracht
Afbeelding: Capcom

Na de Battle Network-serie nam Capcom een ​​vergelijkbare aanpak met Mega Man Star Force en het directe vervolg op de DS, met de nadruk op RPG-gameplay. De kritische ontvangst van de drie titels was grotendeels gemengd, maar fans leken er voldoende van te genieten en de verkoop was redelijk sterk; Zeker genoeg om de twee sequels te rechtvaardigen, tenminste.

Interessant is echter dat Star Force 3 niet naar DS-bezitters in Europa kwam, ondanks dat het in respectievelijk 2008 en 2009 in Japan en Noord-Amerika werd uitgebracht. Misschien verdienen Europese spelers het om deze kans nu te proberen, toch?

De mogelijkheid van een switchpoort – een

Van alle resterende Mega Man-games denken we dat de Star Force-serie waarschijnlijk de meeste kans maakt op een port op moderne consoles. Het is gewoon logisch, toch? Nu Battle Network klaar is, zou de volgende logische stap voor Capcom zeker zijn om een ​​spirituele opvolger van de serie aan te pakken.

Aan de andere kant, een opstelling met twee monitoren zou het een ongemakkelijke – hoewel zeker niet onmogelijke – overstap naar de Switch maken, en gezien de lauwe ontvangst van alle drie de games, is het misschien het beste om ze te laten waar ze zijn?

Nee, geef ze aan ons.

Gevechtstransmissie
Afbeelding: Capcom

Met deze GameCube-release heeft Capcom echt geprobeerd ons het beste van twee werelden te bieden, met op actie gebaseerde gameplay uit de klassieke serie en spannendere RPG-mechanismen uit de Battle Network-serie. In theorie werkte het meestal, hoewel de ontvangst bij de lancering in 2003 beslist gemengd was vanwege de matte beelden en wat sommigen als goedkope moeilijkheid beschouwden. Klassieke Mega Man is nooit goedkoop geweest, dat is zeker.

Mogelijkheid van een switchpoort – E

Hoewel poorten van Star Force-games ons vrij eenvoudig lijken, is Battle Transmission veel complexer. Het zal nooit een individuele heruitgave krijgen, maar als Capcom het gewoon comprimeert in zijn virtuele Star Force-collectie, zouden we dat graag doen.

READ  Wat vind je het leukst om te zien in Google I / O 2021? [Poll]
Chip-uitdagingsstrijd
Afbeelding: Capcom

Deze GBA-game staat niet voor niets op de laatste plaats op onze lijst met de beste Mega Man-games aller tijden: het is gewoon niet erg goed. Het ontneemt de speler nogal wat controle, en als onderdeel van de Battle Network-serie (die natuurlijk een deel van zichzelf is), kunnen we ons niet voorstellen dat veel mensen dolgraag deze game nog een keer willen spelen. Hé, misschien hebben we het mis.

Mogelijke switchpoort – F

Kijk, als deze game op weg is naar Switch, is deze al opgenomen in de Battle Network Legacy Collection. Dat is het niet, dus het gaat nooit meer terug. We kunnen niet zeggen dat we erg van streek zijn.

Desalniettemin geweldige meesterkunst, en eerlijk gezegd willen we games van alle genres beter bewaard en toegankelijk houden op moderne platforms, dus een heruitgave is zeker welkom.

xtreem
Afbeelding: Capcom

Capcom hield echt van de Mega Man-spin-offs, nietwaar? Met Mega Man Xtreme zegende het bedrijf de Game Boy Color met de Mega Man X-franchise.De eerste game werd gelanceerd in 2000 en een jaar later kwam er een vervolg uit. Ze werden allebei goed ontvangen dankzij de grote afhankelijkheid van het hergebruik van sommige middelen uit de SNES-games, zoals de levelontwerpen en de vijandelijke modus.

3DS-bezitters in Japan en Noord-Amerika hadden toegang tot de Virtual Console-versie van beide games totdat de eShop werd gesloten. Met dat in gedachten zijn de games nu alleen officieel beschikbaar op de Game Boy Color.

Mogelijk een switchpoort – D

We zouden deze games graag op Switch zien, maar we denken dat Capcom ze al in hun Mega Man X-collecties zou hebben opgenomen als ze belangrijk genoeg werden geacht. Gezien hun opvallende afwezigheid kunnen we ons niet voorstellen dat ze binnenkort zullen arriveren, tenzij ze worden gedropt in de Nintendo Switch Online-service.

Aan de andere kant kunnen we ons, net als Mega Man & Bass, op een gegeven moment een GB/GBA-combo volledig voorstellen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *