Werken Xbox One-controllers op Xbox Series X?

In overeenstemming met zijn missie om spelers, niet alleen een apparaat, centraal te stellen de “Xbox-ervaring”, Microsoft heeft bevestigd dat niet alleen bestaande Xbox One-controllers compatibel zullen zijn met de Xbox Series X, maar dat de gloednieuwe Xbox Series X-controller ook zal werken op de Xbox One- en Windows 10-pc’s. De Xbox Series X zal ook compatibel zijn met de Xbox Adaptieve controller, een toegankelijkheidsrandapparaat dat is ontworpen om meer aanpasbare invoeropties te bieden voor spelers met een handicap.

Compatibiliteit met Xbox One en Xbox Series X-controller

  • Xbox One-controller zullen ook werken aan Xbox-serie X en Reeks S
  • Xbox Elite-controller zullen ook werken aan Xbox-serie X en Reeks S
  • Xbox Adaptieve controller zullen ook werken aan Xbox-serie X en Reeks S
  • Xbox Series X-controller zullen ook werken aan Xbox One, Windows 10-pc’s

Dit principe van achterwaartse compatibiliteit op de Xbox Series X is de kern van de marketing in de aanloop naar de lancering op 10 novemberDus wees gerust als je onlangs hebt geïnvesteerd in een nieuwe Xbox One-gamepad, deze zal deze feestdagen niet helemaal achterhaald zijn.

In feite is er geen reden om dat niet te doen nog steeds op de markt zijn voor een nieuwe Xbox One-controller, zelfs als de volgende generatie eraan komt. Als u niet zeker bent van het nieuw ontwerp van de Xbox Series X-controller totdat je er een in handen hebt, of je houdt gewoon van het gevoel van je bestaande gamepad, hebben we een overzicht van alle de beste Xbox One-controllers compatibel met de Xbox Series X. Microsoft heeft onlangs het nieuwe laten zien Serie X “robot witte” controller, maar we kennen de individuele prijzen nog niet – wat een andere reden is waarom je misschien bij de huidige generatie controllers wilt blijven.

READ  Age of Empires III: Definitive Edition voegt zich bij Xbox Game Pass voor pc op 15 oktober, pre-order nu

Met de lancering van de Xbox Series X en zijn goedkopere serie S versie slechts een paar maanden verwijderd, wilt u misschien onze Preordergids voor Xbox Series X voor informatie over wanneer en waar u de uwe vroeg kunt reserveren.

Written By
More from Max Mcgee

Dragon Quest XI schrapt de notering ten gunste van Dragon Quest XI-S

Er kan er maar een zijn Dragon Quest XI: Echoes Of An...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *