WhatsApp 6 lanceert gloednieuwe stickerpakketten voor iOS en Android

WhatsApp 6 lanceert gloednieuwe stickerpakketten voor iOS en Android

WhatsApp heeft zes nieuwe blauwe stickerpakketten gelanceerd voor alle gebruikers. Het maakt niet uit of je Android of iOS gebruikt. Labelpakketten heten Egg And Chup, Realistisch Konijn, Betakkuma 2, Daily Life Square Cheese, Woman’s Cactus en Pigeon genaamd Eagle.

WhatsApp Android- en iOS-gebruikers zullen de nieuwe stickerpakketten vinden in de stickerwinkel van de populaire communicatiedienst. Direct de nieuwe stickers zien? Dit is geen probleem. Je drukt hiervoor op de emoji-knop. Druk vervolgens op de knop onderaan voor alle stickers die je gebruikt.

Nieuwe stickers voor WhatsApp

Als je stickers selecteert, zie je een plusteken op het scherm. Daar vind je een volledige lijst met stickerpakketten die je nog niet hebt geïnstalleerd. De eerste 6 pakjes met stickers zijn in dit geval de etiketten van de hierboven genoemde pakjes. Voor de duidelijkheid zie je daar ook een “nieuwe” tag.

Zou het gebruik van een van deze pakketten geweldig klinken? Vervolgens kunt u deze downloaden naar uw smartphone door op de pijl te klikken. Zodra je het volledige pakket hebt gedownload (wat gelukkig niet lang duurt), vind je de nieuwe lading stickers samen met de andere eerder gebruikte stickers.

Meer stickers om te downloaden

Onlangs heeft de populaire telecomdienst al een heleboel andere posters uitgebracht om belangrijke dagen en soortgelijke specials te vieren. Zo zijn er stickerpakketten beschikbaar voor Dag van de Aarde 2021, Ramadan en vinden we zelfs stickers voor dit belangrijke coronavirusvaccin.

WhatsApp lost eindelijk de grootste ergernis van spraakberichten op

Als je dit bericht op je smartphone leest, kun je via onderstaande links ook WhatsApp stickerpakketten bekijken. Dan hoef je er niet handmatig naar te zoeken en kun je het ook meteen downloaden als je dat wilt.

WABetaInfo

Reageer op het artikel:

WhatsApp 6 lanceert gloednieuwe stickerpakketten voor iOS en Android

READ  LIVE | Bekijk het huis van een egel
More from Madison Garrett

‘Coronalert’ is al meer dan 657.000 keer gedownload: “Maar we d …

De Coronalert-app, die bedoeld is om verspreiding van het coronavirus tegen te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *