Far Cry 6 snijdt het favoriete personage van de fan

wanneer Far Cry 6 Later dit jaar uitgebracht op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc, zou het zonder een fan-favoriet personage zijn dat sindsdien in elke game is geweest. Far Cry 3. Meer specifiek lijkt het erop dat Ubisoft, om welke reden dan ook, besloot dat het tijd was verre schreeuw Om het personage, Hurk, niet meer te herhalen, zou hij kunnen verwijzen naar een nog grotere verschuiving ten opzichte van eerdere games met de nieuwste release.

Via Twitter onthulde Dylan Taylor, de stemacteur van het personage, dat niemand bij Ubisoft contact met hem had over de nieuwe game. Bovendien citeert de stemacteur van Hurk het woord dat er nieuwe mensen toezicht houden op de serie, wat misschien verklaart waarom het personage op de stoep schopte.

“Ik neem aan dat ik je kan vertellen dat niemand contact met mij heeft gehad en er gaan geruchten dat er nieuwe mensen toezicht houden verre schreeuw Op de vraag of het personage in het spel zit of niet, zei Taylor.

Nu is het vermeldenswaard dat dat niet noodzakelijk betekent dat Hurk niet in het spel is. Ubisoft had het personage kunnen herwerken. Het is ook mogelijk dat de opname voor het personage nog niet heeft plaatsgevonden, maar dat lijkt onwaarschijnlijk gezien hoe snel de game wordt gelanceerd, tenzij Hurk natuurlijk wordt buitenspel gezet in een heel kleine cameo. Zelfs als dat het geval was, zou het nog steeds min of meer zijn om een ​​personage te marginaliseren dat sindsdien in elke game een ondergeschikte rol heeft gespeeld. Far Cry 3.

Op het moment van publicatie gaf Ubisoft geen commentaar op de bovenstaande informatie. Als dit verandert, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. Neem het ondertussen allemaal hier met een korreltje zout.

Voor meer dekking over alles Far Cry 6 En alles met betrekking tot de games – inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik Hier.

READ  Air India-crash: dodental bereikt 19 als vluchtgegevens worden hersteld; alle reddingswerkers worden in quarantaine geplaatst
Written By
More from Aubrey Mason

De positieve coronavirus-test van de ambtenaar van het Witte Huis wekt bezorgdheid bij bondgenoten

Bewegwijzering wordt getoond tijdens een media-walkthrough voor de komende Democratische Nationale Conventie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *