WhatsApp test versleutelde cloudback-ups op Android

Wanneer je WhatsApp gebruikt, zijn je berichten end-to-end versleuteld, wat betekent dat nieuwsgierige blikken niet gemakkelijk kunnen zien wat erin zit terwijl ze heen en weer reizen. Als u echter een back-up in de cloud bewaart, kunnen autoriteiten een huiszoekingsbevel gebruiken om Google Drive of iCloud toegang tot de gegevens te geven. Maar WABetaInfo Ik zei eerder dat WhatsApp is Werk aan technologie om back-ups in de cloud onafhankelijk te versleutelen, En de Dat staat in de laatste bèta-update op Android (2.21.15.5), is het systeem ingeschakeld.

Met het abonnement moet je chatgeschiedenis en media veilig worden geback-upt, met het belangrijke voorbehoud dat als je je toegangscode vergeet / je 64-cijferige herstelsleutel verliest, deze permanent wordt vergrendeld – zelfs WhatsApp kan je niet helpen om binnen te komen. Als je het goed vindt om in dit opzicht alleen te zijn, hoef je alleen maar lid te worden van de bètatestgroep of te wachten tot dit voor iedereen beschikbaar is.

De dienst van Facebook test ook een versie van de software Werkt op meerdere apparaten-Behoud end-to-end encryptie, of je nu een telefoon hebt of niet. Als u de bètaversie gebruikt, controleer dan uw exemplaar zorgvuldig, aangezien berichten op sociale media aangeven dat gesloten crypto-tests worden uitgebreid naar meer mensen.

READ  Tommyinnit lekt Addison Rae naar Dream Minecraft »TalkEsport-server
Written By
More from Lesley Curry

Apple kondigt de beste App Store-apps en -games van 2020 aan

Apple vandaag aangekondigd de winnaars van de 2020 App Store Best Award,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *