Nieuw Muv-Luv Mecha Action Game-project Mikhail voor pc en Switch krijgt een Engelse ontwikkelingsupdate

Nieuws

Na de onthulling gisteren in het Japans, heeft uitgeverij Muv-Luv aNCHOR vandaag een nieuwe Engelstalige video uitgebracht over het nieuwe spel Project Mikhail.

Na de onthulling gisteren in het Japans, heeft de uitgever van Muv-Luv aNCHOR vandaag een nieuwe Engelstalige video uitgebracht die is gericht op het bieden van een uitgebreide ontwikkelingsupdate aan het westerse publiek over het aanstaande actie-mecha-spel Project Mikhail.

We zien niet alleen nieuwe gameplay, maar Producer Sho Hamanaga geeft informatie over Season Mode en Story Mode, waarin spelers respectievelijk hun personage en Takeru Shirogane spelen.

We kijken ook naar de mogelijkheid om je TFS-kleur, bloedhoeveelheid, moeilijkheidsgraden aan te passen en te strijden tegen de laserklasse BETA.

Je kunt de volledige video hieronder bekijken.

Project Mikhail wordt tussen eind september en begin oktober uitgebracht voor pc en Nintendo Switch. Andere platforms kunnen in de loop van de tijd worden ondersteund.

Als je meer wilt zien, kun je de vorige gameplay bekijken.

Als je geĆÆnteresseerd bent in Bijenliefde De franchise in het algemeen, tijdens recente evenementen hebben we de onthulling gezien van de officiĆ«le titel van Muv-Luv Resonative (wat een voortzetting is van de volgende dag) en de aankondiging van Muv-Luv Alternative: Total Eclipse.

Een paar maanden geleden hoorden we ook de langverwachte aankondiging dat Kimi Ga Nozomu Eien (aka Rumbling Hearts) eindelijk in het Engels zou verschijnen.

READ  Final Fantasy Creator verslaafd aan Final Fantasy 14

Voor meer informatie moet je zeker ons interview met de maker van de serie Kouki Yoshimune en producer Kazutoshi Matsumura lezen, samen met ons bijna recente gesprek met Kitakuou over Project Immortal.

Als je niet bekend bent met de franchise, kun je mijn uitgebreide artikel lezen waarin alles wordt uitgelegd wat je moet weten om deel te nemen aan een van de beste visuele romanseries ooit.

Written By
More from Max Mcgee
Jackbox Party Pack-games zijn nu te koop voor $ 10-15 per stuk op pc
De Jackbox De serie van Jackbox Games heeft enkele van de beste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *