WheelBees, chat-app en meer voor alles met een kenteken

WheelBees, chat-app en meer voor alles met een kenteken

Miljoenen automobilisten in Europa kunnen nu gemakkelijk met elkaar communiceren. WheelBees is een app voor alles met een kenteken waarmee weggebruikers niet alleen met elkaar kunnen praten, maar elkaar kunnen helpen in verschillende situaties.
Meer dan alleen een praatje
Dit is niet zomaar een app waarmee je contact kunt maken met mensen. WheelBees is anders: Naast dat je als gebruiker onderweg met elkaar kunt praten, zijn er nog veel meer mogelijkheden die bijvoorbeeld de verkeersveiligheid kunnen verbeteren. Download de app gratis en vraag toegang tot uw kenteken aan.
om te waarschuwen
Hoe vaak heb je een medeweggebruiker gezien met een voertuigdefect? Denk aan een kapot achterlicht, jas die van de auto hangt, deur die niet goed sluit, tankdop of achterklep open en ga zo maar door. Voer het kenteken in de app in en veeg eenvoudig door het bericht.

Vraag en bedank
Via WheelBees kun je elkaar vragen stellen over bijvoorbeeld wat voor auto je rijdt of voor welk bedrijf je werkt. Je kunt elkaar ook bedanken voor het helpen onderweg. Misschien heeft iemand je geholpen met het inladen van boodschappen of pech gehad onderweg. Je kunt hem of haar bedanken zonder direct elkaars persoonlijke gegevens uit te wisselen.
“Wanneer ben je klaar met downloaden?”
In Nederland rijden we graag elektrisch en dat zorgt soms voor problemen bij laadpalen in een wijk. Via WheelBees kun je gemakkelijk met elkaar in contact komen en bijhouden wanneer je naar het laadstation kunt om onnodig wachten te voorkomen. Het einde van laadpaalstickers?
Gratis en Pro-versie
Je kunt de WheelBees-app gratis gebruiken. Wil je meer functionaliteit, ga dan voor de Pro-versie.
Hierdoor kunt u meer voertuigen toevoegen, uw pictogram wijzigen, het bereik van de kaart vergroten voor meer interactiviteit en meer.
WheelBees legt Nederlandse animatie uit
Over WheelBees
Furkan Yilmaz zag al die miljoenen auto’s op de weg en er was geen manier om gemakkelijk, vertrouwelijk en snel te communiceren. Het afgelopen jaar heeft hij samengewerkt met de ontwikkelaars en nu kun je de officiële WheelBees-app voor Android en iOS downloaden.

READ  Apps van de week: Carrot Weather, Pink en Telegram | direct

Dit artikel is een inzending en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *