Wie zijn Xbox-ambassadeurs? – Xbox-draad

Xbox-ambassadeurs zijn meer dan een gemeenschap. We zijn een wereldwijd netwerk van gamers die het unieke van iedereen vieren, een veilige spelomgeving promoten en vooral gamen leuk maken voor iedereen. Wanneer je verbinding maakt met en wordt verwelkomd door zoveel gamers, is het onmogelijk om je eigen Xbox-familie niet te vinden. Of ze nu streamen, een Xbox-nieuweling verwelkomen of Xbox-kennis delen met andere gamers, Xbox-ambassadeurs vertegenwoordigen waar het bij gamen om draait, community.

Wat doen Xbox Ambassadors?

Er is meer dan één manier waarop Xbox-ambassadeurs gamen leuk maken voor iedereen. Met talloze activiteiten en manieren om deel te nemen, is er voor ieder wat wils! Als Xbox-ambassadeur heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan playdates, deel te nemen aan de Xbox Community Game Club, chat met gelijkgestemde gamers, neem deel aan exclusieve Xbox-enquêtes en communiceer met de community op jouw manier, terwijl je XP ontgrendelt voor exclusieve beloningen.

Als je als ambassadeur een impact wilt hebben op de Xbox-community, dan willen we je graag hebben. Bovendien is één ding waar: Xbox is de beste plek om te spelen, en de community maakt dit, ons huis, zo bijzonder.

Neem het niet van ons aan, luister naar wat de gemeenschap te zeggen heeft:

“Ik hoorde oorspronkelijk over het Xbox Ambassadors-programma van Scratch toen ik zijn stream voor Xbox tegenkwam. Ik herinner me dat ik super verrast was dat Xbox zo’n community-based kijk had, wat ik nog nooit eerder een merk had zien doen. Nadat ik meer van hem had geleerd en gezien hoe een gastvrije gemeenschap er was, wist ik meteen dat dit iets was waar ik deel van uit wilde maken. Het is een gemakkelijke keuze geweest om betrokken te blijven, omdat deze gemeenschap een gezin is en ik heb gezien dat dit een positieve impact heeft op anderen. ” – Emericagirl24
Eden “Als Xbox-ambassadeur draag ik bij aan de community door gamers wereldwijd te helpen via Twitter en Xbox-forums, positief te blijven op sociale media en door liefdadigheidsstreams en in-store evenementen te organiseren. [prior to COVID-19]. Dit is wat ik leuk vind aan het programma: de vrijheid om op verschillende manieren deel te nemen! ” – Eden0032
FNT “Ik ben een Xbox-ambassadeur omdat ik deel wil uitmaken van iets dat groter is dan mezelf. Ik ben niet perfect, maar ik hoop dat ik bijdraag aan de Xbox-veiligheid door een voorbeeld te zijn dat andere Xbox-ambassadeurs kunnen volgen. ” – FourNinjaToads
Blondie “Als je een passie hebt voor gamen en anderen helpen, raad ik je aan om nu, ja nu, online te gaan en op de Xbox Ambassadors-site te klikken. We hebben u nodig. Er komt zoveel goeds uit het helpen van anderen en ze aan het gamen te houden. Ambassadeur zijn is iets waar ik me vereerd om deel uit te maken van, koester en hecht aan mijn hart. Ik heb een aantal van de meest verbazingwekkende mensen uit het programma ontmoet en ik kijk ernaar uit om nog veel meer te ontmoeten en met hen te praten. ” – BlondiebutGeeky

Is het voor mij een Xbox-ambassadeur zijn?

READ  Releasedatum 'Sable', trailer, gameplay, muziek en Xbox Game Pass-status

Xbox-ambassadeurs willen een positieve impact hebben op de gaminggemeenschap. Om het snel en gemakkelijk te maken, volgen hier een paar vragen die u zouden moeten helpen bij het beantwoorden van uw brandende vraag: “Is het voor mij bedoeld om een ​​Xbox Ambassador te zijn?”

  • Wil je een positieve impact hebben op de Xbox-community?
  • Vind je het leuk om in contact te komen met andere gamers van over de hele wereld?
  • Wil je van Xbox de meest plezierige en veilige plek maken voor iedereen?
  • Wil je meer weten over nieuwe functies op Xbox?
  • Bent u geïnteresseerd in het geven van feedback door deel te nemen aan enquêtes die rechtstreeks van invloed zijn op Xbox?

Als je een of meer van deze vragen met ja hebt beantwoord, dan is het Xbox Ambassador-programma iets voor jou.

Als Xbox-ambassadeur moet je echt op je eigen manier je stempel drukken op de community. En we zijn er om u daarbij te helpen. Als je liefde voor Xbox betekent dat je ook andere leden van de Xbox-community wilt betrekken, verwelkomen en verbinden, dan is dit programma iets voor jou.

Uw antwoord

De Xbox Ambassador-community is hier om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je Ambassador-ervaring plezierig is. Dus als je van Xbox houdt en ervan uitgaat dat Xbox de meest plezierige plek is om te spelen voor alle gamers, dan heb je een perfect programma gevonden om mee te doen – word een Xbox-ambassadeur.

Meer weten?

Bekijk deze artikelen:

Written By
More from Vanessa Hale

Apple zou binnenkort Apple Music en Apple Podcasts naar Windows en Xbox kunnen brengen

Apple Music en Apple Podcasts hebben in de nabije toekomst mogelijk hun...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *