De Steel Dawn-update van Fallout 76 voegt ondergrondse bases toe aan CAMPs

Bethesda is blijven updaten Fallout 76 gedurende de lente en zomer, waarbij nieuwe dingen worden geïntroduceerd, zoals schaalvergroting op kaartniveau en de aankomst van de Brotherhood of Steel in Appalachia. Er komt echter een grote verandering aan die vooral spelers zal bekoren die graag hun CAMP willen opbouwen en hun eigen stempel willen drukken op de woestenij.

We wisten dat een functie genaamd “instanced CAMPs” zou verschijnen met de Steel Dawn-update in 2020, maar we wisten niet wat dat betekende. Bethesda verduidelijkte de functie in een blogpost op donderdag. Spelers kunnen in hun basis CAMP-schuilplaatsen bouwen. Deze deuren leiden naar ondergrondse bases, die spelers kunnen versieren en aanpassen.

Dit soort veranderingen zijn een grote verbetering van het spel, vooral voor spelers die graag hun eigen rollenspel-hubs bouwen. Bijvoorbeeld, sommige spelers hebben geheime sekte-huizen opgericht die vol spoken zitten voor onvoorbereide spelers.

Deze functie gaat live door Fallout 76‘s testservers volgende week, zonder de bijbehorende zoektocht of wereldinhoud, zodat spelers deze nieuwe bouwarena kunnen testen. De Steel Dawn-update, die eruitziet alsof hij is vergelijkbaar met de Wastelanders-uitbreiding die eerder dit jaar werd gelanceerd, moet voor eind 2020 worden uitgebracht.

READ  De Notre Dame trekt zich terug uit het eerste Trump-Biden-debat
More from Madison Garrett

Alien: Isolation is een van de twee gratis games die je deze week bij Epic kunt krijgen

Als je een gamer bent, of net op bezoek bent geweest Goedkoop...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *