Wil je een regenboog achtervolgen? Het is net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app

HONOLULU (HawaiiNewsNow) – Terwijl hij op de H-1 reed, wilde Paul Cynn wanhopig uit zijn auto stappen om de meest dubbele regenboog te vangen die hij ooit had gezien.

Helaas, omdat hij nergens kon stoppen, bewaarde hij dit beeld in zijn geheugen en besloot hij een manier te bedenken om meer regenbogen in zijn leven te brengen.

Terwijl het schilderen van zijn auto met regenbogen en het creëren van een kleurrijk tie-dye interieur een geweldig begin was, werkte hij samen met professor Stephen Businger aan de Universiteit van Hawaï om iets te creëren waar iedereen van zou kunnen genieten: een app om regenbogen te achtervolgen.

[Read more: Science proves what we knew all along: They don’t call us the Rainbow State for nothing]

Businger publiceerde eerder dit jaar een onderzoekspaper om verder te gaan dan een wetenschapsles op de middelbare school en dieper in het regenboogfenomeen te graven. Door de hele krant heen betoogt hij waarom Hawaï de beste plek ter wereld is waar mensen de meest verbazingwekkende regenbogen kunnen zien.

“De regenboog is het hemelse pad dat de Hawaiiaanse goden gebruiken om vanuit hun huizen in de goddelijke rijken naar de aarde af te dalen”, schreef Bosinger.

Naast het uitleggen van de culturele en spirituele prevalentie van regenbogen op Hawaï, legt hij ook uit waarom de staat Aloha het perfecte klimaat heeft voor frequente kleurrijke bezienswaardigheden.

Het perfecte regenboogrecept bevat:

  • schone lucht (onvervuild)
  • Uitgestrekte bergketens
  • lichte regen
  • Veel zon

Met de app kunnen gebruikers de frequentie van neerslag, wolkenpatronen en waar ze hun regenboog moeten achtervolgen, voorspellen. Bevat ook een fotogedeelte waar iedereen zijn regenboogvangst voor de dag kan bewaren.

READ  Met Spotify kunnen desktopgebruikers nu hele albums downloaden

Als mede-maker van de app hoopt Sen de wereld meer glimlachen te bezorgen.

Ze zullen glimlachen en zeggen: ‘Heilige koe! “Dan nemen ze een foto en delen ze overal”, zei Sen. Het stelt miljoenen bezoekers voor die op regenbogen jagen en hun foto’s delen om meer toerisme binnen te halen en de economie te stimuleren.

Om je eigen regenboog te achtervolgen, download Rainbow Chase in je App Store of Klik hier.

Copyright 2021 Hawaï Nieuws Nu. Alle rechten voorbehouden.

Written By
More from Eda Greene

Download SBI Home Loan Interest Certificate Online: een stapsgewijze handleiding

Nieuw-Delhi: Klanten van de State Bank of India (SBI) kunnen nu een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *