Wil je een regenboog achtervolgen? Het is net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app

HONOLULU (HawaiiNewsNow) – Terwijl hij op de H-1 reed, wilde Paul Cynn wanhopig uit zijn auto stappen om de meest dubbele regenboog te vangen die hij ooit had gezien.

Helaas, omdat hij nergens kon stoppen, bewaarde hij deze foto in zijn geheugen en besloot hij een manier te bedenken om meer regenbogen in zijn leven te brengen.

Terwijl het schilderen van zijn auto met regenbogen en het creëren van een kleurrijk tie-dye interieur een goed begin was, werkte hij samen met professor Stephen Businger aan de Universiteit van Hawaï om iets te creëren waar iedereen van zou kunnen genieten: een app om regenbogen te maken. te jagen.

[Read more: Science proves what we knew all along: They don’t call us the Rainbow State for nothing]

Businger publiceerde eerder dit jaar een onderzoekspaper om verder te gaan dan een wetenschapsles op de middelbare school en dieper in te gaan op het regenboogfenomeen. Door de hele krant heen betoogt hij waarom Hawaï de beste plek ter wereld is waar mensen de meest verbazingwekkende regenbogen kunnen zien.

Bosinger schreef: “De regenboog is het hemelse pad dat de Hawaiiaanse goden gebruiken om vanuit hun huizen in de goddelijke rijken naar de aarde af te dalen.”

Naast het uitleggen van de culturele en spirituele prevalentie van regenbogen op Hawaï, legt hij ook uit waarom Aloha State het perfecte klimaat heeft voor frequente kleurrijke bezienswaardigheden.

Het perfecte regenboogrecept bevat:

  • schone lucht (onvervuild)
  • Uitgestrekte bergketens
  • lichte regen
  • veel zon

Met de app kunnen gebruikers de neerslagsnelheid, wolkenpatronen en waar ze hun regenboog moeten achtervolgen, voorspellen. Het bevat ook een fotogedeelte waar iedereen zijn regenboogscoop voor vandaag kan bewaren.

READ  Het hoogtepunt van een ransomwareaanval in het gezondheidszorgsysteem van de Europese Unie

Als mede-maker van de app hoopt Sen de wereld meer glimlachen te bezorgen.

Ze zullen glimlachen en zeggen: Heilige koe! “Dan maken ze een foto en delen die overal”, zei de senator. Miljoenen bezoekers worden gefotografeerd terwijl ze regenbogen achtervolgen en hun foto’s delen om meer toerisme binnen te halen en de economie te stimuleren.

Om je regenboog te achtervolgen, download Rainbow Chase uit je App Store of متجر Klik hier.

Copyright 2021 Hawaï Nieuws Nu. Alle rechten voorbehouden.

More from Madison Garrett
Google Maps gebruiken zonder internetverbinding
Reist u naar een gebied waar geen goede internetverbinding is? Heb je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories