Wil je The Last of Us Part 1 gratis? Kies een AMD GPU

Wil je The Last of Us Part 1 gratis?  Kies een AMD GPU

The Last of Us pc maakt over een paar weken zijn Steam-debuut en AMD geeft een gratis PlayStation-poort weg met bepaalde grafische kaarten. Dat klopt, je kunt het actie-avontuur voor helemaal niets doen met een keuze uit een Radeon RX 7900 XT, XTX of een van de vele RX 6000 GPU’s, maar we weten niet zeker hoe lang dat duurt.

Oorspronkelijk zou de releasedatum van The Last of Us pc een paar dagen geleden zijn, maar door de vertraging wordt deze nu op 28 maart gelanceerd. Naughty Dog zegt dat het heeft gewerkt om ervoor te zorgen dat de poort geschikt is voor de beste gaming-pc, dus hopelijk zullen we geen optimalisatieproblemen hebben wanneer deze arriveert. De blip geeft bedrijven als AMD echter ook de mogelijkheid om stijlvolle pakketten te maken, en de nieuwste weggeefactie van het Red Team is een winnaar als je op zoek bent naar een glimmende nieuwe GPU.

eerder gezien Kaarten filmpjepromotioneel Koper De AMD-promotiepagina van Last of Us pc duikt in de kern en biedt een lijst met in aanmerking komende GPU’s. Ondanks de toevoeging van de Radeon RX 7900 XT, hoef je niet de beste grafische kaartgigant uit te kiezen voor een kopieerzak, aangezien het aanbod zelfs de ultra-goedkope AMD Radeon RX 6400 dekt.

Natuurlijk wachten we nog steeds Systeemvereisten voor The Last of Us voor pc, dus het valt nog te bezien of het goed zal spelen met elke in aanmerking komende AMD GPU. De pagina laat ook enkele details over het pakket weg, zoals hoe lang het zal duren en of een gratis sleutel al dan niet werkt stoom of de epische gamewinkel.

READ  Hoe zeepaardjes te vangen in Dave Diver

Dit is natuurlijk niet AMD’s eerste gratis te spelen rodeo, aangezien vergelijkbaar Callisto Protocol-complex en Dead Island 2 een paar maanden geleden werden aangeboden met kaarten uit de 6.000 serie. De deal is in ieder geval beschikbaar bij verschillende deelnemende retailers, maar we zullen moeten wachten tot de officiële voorwaarden uitkomen.

Overweegt u een RDNA 3 grafische kaart aan te schaffen? Deze AMD Radeon RX 7900 XT review gaat in op de iets goedkopere Red Team next-gen optie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *