Nieuwe Lily-gameplaybeelden tonen haar speciale vaardigheid Condor Wind en 3rd Super Art voor Street Fighter 6

Nieuwe Lily-gameplaybeelden tonen haar speciale vaardigheid Condor Wind en 3rd Super Art voor Street Fighter 6

Lily was de nieuwste nieuwkomer die deelnam aan de lanceringslijst van Street Fighter 6 in het nieuwste aanbod, en ze ziet er al heel anders uit dan de rest van de cast wat betreft haar gameplay en persoonlijkheid.

Capcom heeft zojuist wat nieuwe gameplay-beelden van Lily voor SF6 uitgebracht, waarin haar unieke Condor Wind-vaardigheid en haar niet eerder onthulde derde Super Art te zien zijn.

Zoals vermeld in haar eerdere info en trailer, kan Lily tijdelijke krachtbronnen opslaan voor haar Condor-specials en Tomahawk Buster met behulp van de Condor Wind, en nu zullen we zien hoe dat er in werkelijkheid uitziet.


In de tweet bij de clip staat dat Condor Wind een Windclad-voorraad heeft, die wordt weergegeven door groene windsporen die rond Lily’s lichaam zweven, en waarschijnlijk zowel de lichte als de zware versie van de beweging zal weergeven.


Aangezien er geen interface is opgenomen in de korte weergave, is het nog steeds onduidelijk hoeveel aandelen het tegelijkertijd kan bevatten, en alleen de Condor Spire wordt getoond met een power-up, die ook in zijn eerste promotie was.


We krijgen echter een heel goed beeld van wat Lily’s 2 Super Art-niveau moet zijn, aangezien SA 1 en 3 zich in de trailer bevonden, ze ronddraaiden om een ​​twister op een extra kleurrijke manier te creëren voordat ze wegvlogen – mogelijk duidend op gebruik als aanval Luchtafweer bovenop de combo van de Overdrive Special.

READ  IGN Benelux Games of the Generation volgens redacteur Gerard Olsder


Het gaat allemaal terug naar de laatste beelden die we van Zangief zagen, die bevestigen dat hij een EX Double Lariat en zijn Level 1 Super heeft.


Als Capcom deze huidige trend van het laten vallen van een beetje inhoud voortzet, is Cammy de volgende in de rij om morgenavond te verschijnen, maar tot die tijd hebben we wat beelden van Lily om door te spitten.Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *