Wild Card Football levert waanzinnige sportieve actie op Xbox, PlayStation, Switch en pc

Wild Card Football levert waanzinnige sportieve actie op Xbox, PlayStation, Switch en pc
Wild Card Football is een WILD-spel!

Nee nee Welke Soort voetbal. De nieuwste release van Sabre Interactive – Wild Card Football – richt zich op de Amerikaanse interpretatie van de term. Je weet wel, met al dat tackelen, strategische beslissingen en zeer flagrante handbal! Het is een waanzinnige arcadeversie van deze semi-serieuze sport, en nu kan iedereen ervan genieten.

Kleur en chaos

Als je zin hebt in ouderwetse PS2-sporttitels die de voorkeur geven aan dwaasheid boven realisme, koop dan je exemplaar van Madden NFL 24want Wild Card Football is er.

Wild Card Football is nu beschikbaar op Xbox, PlayStation, Switch en pc en levert een gekke, hectische ervaring die even cartoonachtig als gek is. Geïnspireerd door succes NBA-stadions De Wild Card Football-franchise, ook van de Sabres, geeft jou de opdracht om je droomopstelling van zeven man samen te stellen en ze het veld op te nemen.

Wild Cards zijn echter echt de beste, hoe goed je team ook is. Met meer dan 150 kaarten om te gebruiken, die elk een unieke boost bieden, de statistieken van je team veranderen of de regels volledig omdraaien, kan dit het verschil zijn tussen winnen en verliezen.

Neem je team van gelicentieerde spelers mee naar de single- of multiplayer-scene. Wild Card Football beschikt over een volledige seizoensmodus voor de eerste, en lokale en online multiplayer voor de laatste.

Belangrijkste kenmerken

  • Creëer uw droomteam: Kies uit honderden echte professionele spelers, in opnieuw ontworpen Playgrounds-stijl, en stel het ultieme 7v7-team samen. Vorder door verschillende uitdagingen en evenementen om nieuwe spelers en andere spannende beloningen te ontgrendelen.
  • Speel met je wildcards: Laat meer dan 150 Wild Cards los om het spel in een oogwenk in jouw voordeel te veranderen. Voer speciale bewegingen uit, zoals het oproepen van muren of onzichtbaarheid, verbeter de statistieken van je team op een cruciaal moment, of speel een Rule Breaker en zet de spelregels volledig op zijn kop.
  • Wees een held: Bewijs je vaardigheden in de seizoensmodus voor één speler, klim naar de top van de ranglijsten in competitieve online multiplayer met volledige coöp, of daag je vrienden thuis uit om op te scheppen in de lokale multiplayer.
  • Pas je team aan: Pas het logo, de uniformen en de kleuren van je team aan, kies je thuisstadion en maak vervolgens unieke playbooks en Wild Card-decks om je strategieën op het veld te perfectioneren.
READ  Xbox Indie Spotlight: Cloud Gardens

Nu beschikbaar!

Wild Card Football is nu beschikbaar op de Xbox Series Via de Xbox Store zul je merken dat het in een paar smaken verkrijgbaar is.

£ 33,49 Standaard editie Biedt alleen het basisspel aan. Voor £ 49,99, Luxe editie Hij brengt de seizoenspas van de game mee, evenals tien kaartpakketten om je team mee te versieren. Eindelijk meer dan geweldig Laatste editie Voegt tien extra legendarische cosmetica toe om de marge te betreden voor £ 58,49.

Houd ons uiteraard in de gaten voor onze volledige recensie van Wild Card Football, die binnenkort beschikbaar is!

Spelbeschrijving

Voetbal voor iedereen!

Wild Card Football is een leuke pick-and-play voetbalgame met teamgerichte 7v7-gameplay met een uniek Wild Card-systeem waarmee je de loop van de gebeurtenissen in een oogwenk kunt veranderen met behulp van speciale krachten en regels. Breekcapaciteit.

Met verbeterde regelsets, aanpasbare teams en uniformen, authentieke professionele spelers en gestileerde bewegingen kunnen spelers pronken met hun vaardigheden in de singleplayer- en competitieve multiplayer-modi, waarbij ‘Wild Cards’ het voetbalgenre opnieuw definiëren en eersteklas actie ontketenen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *