Fortnite recruteert Alan Wake, Michael Myers en Jack Skellington voor Halloween

Fortnite recruteert Alan Wake, Michael Myers en Jack Skellington voor Halloween

Fortnite’s jaarlijkse Halloween-extravaganza is weer een jaar terug, en deze keer bevat de Battle Royale-game een paar beroemde vrienden.

Alan Wake van Remedy zal later in het evenement als skin verkrijgbaar zijn, vermoedelijk getimed om samen te vallen met de lancering van de langverwachte Alan Wake 2 (die gepland staat voor 27 oktober).

Jack Skellington uit Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas sluit zich ook aan bij Fortnite – ik vind het geweldig dat hij zich ook verkleed als zijn Santa Jack – naast Michael Myers voor Halloween.

Fortnite’s jaarlijkse Fortnitemares-evenement keert terug in 2023.

Op het eiland zelf zijn er een aantal veranderingen: enkele nieuwe en terugkerende wapens (waaronder de Pumpkin Launcher en Witch’s Broom), evenals de terugkeer van Fortnite’s favoriete Horde Rush-modus, waarmee je golven Cube Monsters kunt uitschakelen als onderdeel van een team.
Fortnite-artwork toont Michael Myers van het in-game Halloween-personagemodel.

Jack Skellington en Michael Myers in Fortnite. | Afbeelding tegoed: Epische spellen

Oh, en er is een griezelig nieuw type Fishstick genaamd de Bogstick, die eruitziet als nachtmerriebrandstof.


Fortnite-artwork toont een verscheidenheid aan in-game personagemodellen, waaronder een demonkat en een moerasvisstick.
Bogstick bevindt zich aan de rechterkant. | Afbeelding tegoed: Epische spellen

Fortnite gaat ook vooruit met zijn lopende seizoensmissies, die betrekking hebben op een vampierbendeleider genaamd Kado Thorne die delen van het eiland overneemt. Uit lekken blijkt dat Thorne’s tijdmachine de komende weken in werking zal zijn – en de terugkeer van een bekend gezicht uit Fortnite’s overkoepelende verhaal – terwijl zowel dit hoofdstuk als de eilandkaart hun eenjarig jubileum naderen.

Als je meer wilt weten over Alan Wake: Bertie zal deze week voorafgaand aan EGX 2023 spreken met Remedy CEO Sam Lake – en je kunt nu je brandende vragen indienen.

READ  "Comet" opvouwbare Pixel-oppervlakken, mogelijk Fold 2 of Pixel Flip

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *