Wild Card Game 1 Diary: één overwinning, één te gaan

De Lightning heeft gisteravond de Stanley Cup gewonnen, nu is het tijd voor de Rays om hun Postseason-reis naar de tweede trofee in 2020 naar het Tampa Bay-gebied te beginnen.

17:08 uur: Eerste worp! Het is een staking! We gaan naar de World Series !!!

Top 1e: Blake Snell schakelde leadoff hitter Cavan Biggio uit om het postseason voor de Rays op gang te krijgen.

Willy !!!!!! The Kid maakte een geweldige play om Bo Bichette met één uit in de inning uit te gooien.

Onderste 1e: Brandon Lowe single! Maar hij was eerst gestrand.

Top 2e: Snell’s had tot dusver een duidelijk aanvalsplan en gooide niets dan off-speed naar Bo Bichette terwijl hij in de eerste inning uitsluitend fastballs naar Lourdes Gurriel gooide. Het leek erop dat Teoscar Hernandez uitsluitend off-speed zou gaan, maar Snell sloeg hem uit met een goede fastball voor de tweede plaats.

En toen schakelde Snell Jonathan Villar uit met een curveball om de inning af te sluiten.

Onderste 2e: Acht-pitch inning voor Matt Shoemaker, niet ideaal! Manuel Margot sloeg tenminste een honkslag om toe te voegen aan de hitkolom.

Top 3e: Snell ziet er erg goed uit na drie en schakelde Cavan Biggio uit voor K nummer vijf.

Onderste 3e: Schoenmaker heeft de bestelling voor het eerst op slechts 27 velden doorlopen. Hij sluit de inning af met 35 worpen na drie slag voor Zunino en Yoshi.

Top 4e: Stop me als je dit eerder hebt gehoord, maar Snell nam nog twee strikeouts op in de eerste helft van de vierde, waarbij hij Bichette en Grichuk uitschakelde.

Onderste 4e: Charlie Montoyo haalde Shoemaker uit het spel voor * cheques * Robbie Ray?!?!?!?!?!?!?!?!?!

De man met 38 verdiende runs in 51,2 beurten dit jaar ?! Ik weet dat Montoyo van de Rays hield, maar ik dacht niet dat hij zoveel van dit team hield.

Hoe werkte de verhuizing voor Ray? Nou, ongeveer zoals verwacht. Randy Arozarena sloeg een triple …

… en Ray gooide een wilde worp om Willy Adames vier wijd te geven, waardoor Arozarena kon scoren. 1-0 Stralen!

Top 5e: Blake Snell met strikeout nummer acht!

Maar toen gooide hij vier wijd op Teoscar Hernandez, dus geen perfect spel.

Maar daarna sloeg Villar in een dubbelspel om de inning af te sluiten!

Onderste 5e: Tegenover de linkshandige werper werd Hunter Renfroe ingebracht om Yoshi te vervangen, maar Renfroe kreeg drie slag, dus we gaan door naar de zesde met een voorsprong van één punt!

Top 6e: NEE!!!!!!!! Het bod zonder hit is voorbij. Alejandro Kirk brak Snell’s hitloze optreden uit, maar Snell tekende voor de volgende twee nullen, waaronder een strikeout van Cavan Biggio.

Na 82 worpen was Snell’s dag voorbij, en wat een geweldige dag was het voor nummer 4. Negen strikeouts, één hit, 5,2 innings, kwaliteitsvol spul van de linkshandige aas.

Diego Castillo kwam binnen en sloot de inning af.

Onderste 6e: Er gebeurde absoluut niets voor de aanval, want Robbie Ray zag er eigenlijk goed uit ondanks een wankele eerste inning voor hem.

Top 7e: Castillo blijft binnen, krijgt een K, raakt Vlad Jr en staat een hit toe aan Lourdes Gurriel, dus het was tijd voor Castillo om naar buiten te komen en Nick Anderson om binnen te komen.

En een pop-up!

En een line-out! De. Verschuiving. Werken.

Onderste 7e: Rechtshandige werper AJ Cole komt binnen om Robbie Ray af te lossen, maar Cole gooit Joey Wendle met één uit in de inning.

Manuel Margot is de volgende. De man die gedurende zijn hele carrière linkshandig werpen beter sloeg dan rechtshandig. De man die net een

(• _ •)

<)) ╯ TWEE

/

(• _ •)

((> UITVOEREN

/

(• _ •)

<))> HOME RUN

/

het maken 3-0 Stralen!

Ryan Borucki kwam uit de inning voor de Jays en stuurde deze 3-0 wedstrijd naar de achtste inning.

Top 8e: Oh nee, Nick Anderson is misschien wel een mens. Alejandro Kirk sloeg een pop-fly, maar Rowdy Tellez sloeg een bloop single en Cavan Biggio sloeg een tweehonkslag om Bo Bichette een kans te geven om schade aan te richten, maar het enige wat hij doet is een opofferingsslag slaan, waardoor het 3-1 wordt.

Anderson heeft dit uitje meer worpen gegooid dan tijdens welk uitje dan ook dit jaar, maar als hij het op één run kan houden, is dat misschien oké, vooral met zo veel vrije dagen tussen de Wild Card-ronde en de ALDS. Natuurlijk moet je winnen om van die vrije dagen te genieten.

WILLY !!!!!!!!!!!!

De verdediging van The Kid was zo goed vandaag, met een 105 mph-voering om de inning te beëindigen, terwijl hij alle swag van de wereld bezat.

Onderste 8e: Ji! Mens! Choi! Ji! Mens! Choi! Hij is terug, en zijn gezang ook! Helaas viel hij uit. En Brandon Lowe vloog weg. En Randy sloeg huisarrest. Tijd om te proberen voor de besparing!

Top 9e: Wie anders om deze te sluiten dan Pete Fairbanks, de meest verbeterde bullpen-arm van dit seizoen. Fairbanks schakelde Vlad Jr uit, maar stond een dubbel toe aan Lourdes Gurriel Jr. Oh jongen, de gedachten sluipen naar binnen.

Teoscar Hernandez omhoog, en Fairbanks brengt hem op 3-0 … en hij zwaait en mist bij een hoge fastball.

Oh mijn god Pete Fairbanks. Deze man slaat Hernandez uit LOOKING met een schuif in het midden, waardoor de outfielder van Blue Jays volledig wordt bevroren.

Het enige dat overbleef was Joe Panik. Panik raakte een blooper en toen ik je vertel, leek het erop dat hij zou vallen, maar dat gebeurde niet, omdat Joey Wendle een stap terug deed vanaf de derde plaats en de vangst maakte, en zomaar, de Rays zijn één overwinning verwijderd van de ALDS .

W.

READ  Knockout City toont je algemene statistieken niet, wat een probleem is
More from Madison Garrett

Nieuwe Microsoft Flight Sim-update maakt Matterhorn uitdagender

de nieuwe Microsoft Flight Simulator De update is beschikbaar en de meest...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *