NBA 2K21 Releasedatum voor PS5 en Xbox Series X bevestigd

De volgende generatie editie van NBA 2K21 voor PlayStation 5 en Xbox Series X heeft nu een releasedatum. 2K Sports heeft bevestigd dat de next-gen-editie op 10 november zal worden uitgerold als lanceringstitel voor de Xbox Series X- en S-consoles.

De professionele basketbalspel komt dan voor de PS5 aan als lanceringstitel op 12 november in de lanceringsmarkten van de console, waaronder de VS, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en Zuid-Korea. De game komt vervolgens op 19 november aan op andere markten over de hele wereld, wanneer de console op die plaatsen wordt uitgebracht.

De next-gen-versie van NBA 2K21 is een nieuwe editie van de game “vanaf de grond af opgebouwd” voor die consoles. Daarom is er geen ondersteuning voor meerdere genen voor meerdere spelers. De game kost $ 10 meer op PS5 en Xbox Series X, en De CEO van Take-Two heeft de prijsverhoging verdedigd.

2K heeft slechts de kortste fragmenten van NBA 2K21 voor PS5 geleverd, maar wat we zagen was buitengewoon indrukwekkend en de laadtijden waren in feite onbestaande. 2K moet echter nog een volledig overzicht geven van waar de next-gen editie van NBA 2K21 over gaat.

De PS4- en Xbox One-editie van NBA 2K21, die begin september werd gelanceerd, kan worden afgespeeld op PS5 en Xbox Series X dankzij achterwaartse compatibiliteit. Mensen die willen upgraden van de huidige generatie naar de volgende generatie moet de Mamba Forever-editie van $ 100 kopen.

GameSpot’s recensie van NBA 2K21 voor PS4 / Xbox One scoorde de game een 6/10. “NBA 2K21 laat zien dat de enige basketbalsim die we nu hebben grotendeels is gestagneerd. Het is zeker een volledig pakket, maar een die weinig tot geen motivatie vertoont om zichzelf zinvol te verbeteren”, zei recensent Michael Higham.

Nu aan het spelen: NBA 2K21-onthullingstrailer | Sony PS5 onthullingsevenement

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale
Is Rainbow Six Siege een cross-over tussen pc, PlayStation en Xbox?
Rainbow Six Sage Beter met andere spelers, maar niet alle platforms kunnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *