Wild Destiny 2: Lightfall bug laat spelers Neomuna rep waanzinnig snel farmen

Wild Destiny 2: Lightfall bug laat spelers Neomuna rep waanzinnig snel farmen

gepubliceerd: 2023-03-02T02:39:39

bijgewerkt: 2023-03-02T02:39:48

De Guardians ontdekten een gekke bug in de nieuwe Lightfall-locatie van Destiny 2, Neomuna, waardoor ze de reputatie van het gebied ongelooflijk snel konden laten groeien.

De nieuwe Destiny 2: Lightfall-locatie heeft genoeg te doen voor spelers, met Lost Sectors, Secret Chests en Public Events in overvloed. Veel dingen blijven onontdekt over Neomuna, maar spelers hebben ijverig onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat geen middel onbeproefd blijft.

Het voltooien van verschillende activiteiten op Neomuna is geweldig voor buit, maar verhoogt ook de reputatie bij de stadsverkoper, Cloud Strider Nimbus. Nimbus waakt over de stad en zal je, als dank voor je verschillende acties, belonen voor het helpen van hem tijdens zijn beproevingen. Reputatie kan worden verdiend door bijna elke activiteit op Neomuna uit te voeren, waarbij sommige activiteiten meer opleveren dan andere.

Artikel gaat verder na aankondiging

Spelers hebben nu een van de beste manieren gevonden om reputatie bij Nimbus te verdienen door de Terminal Overload-activiteit te voltooien, een openbaar evenement in Neomuna. De locatie roteert dagelijks rond de gebieden van Neomuna en is toegankelijk via de kaart. De activiteit laat spelers verschillende taken in het gebied uitvoeren terwijl ze golven Cabal- en Vex-vijanden elimineren. Spelers moeten dan een minibaas tegenkomen om de activiteit te voltooien.

Terminal overload laat aan het einde twee dozen vallen, waarvan er één een sleutel nodig heeft. Iedereen die aan de activiteit heeft deelgenomen, kan de gratis kist verdienen, wat betekent dat het een goede manier is om Neomuna’s reputatie te verwerven. Er is echter ontdekt dat de kist meer dan eens kan worden geplunderd, waardoor het een geweldige manier is om de reputatie met krankzinnige snelheden te vergroten.

Newmona reputatie bugfarm

YouTuber “Tasso” slaagde erin een bug te vinden die meer buit in de kist mogelijk maakte dan de bedoeling was. Zodra de kisten verschenen, konden spelers de kist voor het eerst plunderen. Van daaruit verlieten ze de laadruimte snel naar een nieuwe ruimte. (Je weet wanneer er een nieuwe site verschijnt in de linker benedenhoek).

Spelers kunnen dan het gebied opnieuw betreden en de kist opnieuw plunderen. Het kan worden gespoeld en herhaald totdat de doos leeg is, wat betekent dat het erom gaat hoe snel de spelers kunnen bewegen.

De kist lijkt spelers een reputatie van elk 100 Neomuna te geven, wat het verreweg de ideale manier maakt om te farmen, vooral met dit nadeel.

Artikel gaat verder na aankondiging

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *