Download Samsung Galaxy A34 en A54 achtergronden [Leaked]!

Download Samsung Galaxy A34 en A54 achtergronden [Leaked]!

Samsung is helemaal klaar om een ​​update te geven aan zijn A-serie met de Galaxy A34 en Galaxy A54. De nieuwe telefoons zullen binnenkort worden gelanceerd en er zijn geen officiële details beschikbaar over de releasedatum, maar deze wordt naar verwachting op 15 maart uitgebracht. De twee nieuwe medium telefoons komen met een betere processor, camera, scherm en design. De nieuwe telefoons uit de A-serie lijken bekend op de onlangs uitgebrachte Galaxy S23-serie. Het duo uit de A-serie heeft nieuwe ingebouwde wallpapers, die nu voor ons beschikbaar zijn. Hier kun je Samsung Galaxy A34-achtergronden en Samsung Galaxy A54-achtergronden downloaden.

Samsung Galaxy A34 en A54 – Snelle details (uitgelekt)

Het duo van de Samsung Galaxy A-serie is meerdere keren gelekt en we hebben de weergaven, specificaties en kleuren van de smartphone al gezien. Volgens de geruchten zal de Galaxy A54 worden geleverd met een 6,4-inch Infinity-O 120Hz AMOLED-scherm, terwijl de Galaxy A34 een 6,6-inch Infinity-U 120Hz AMOLED-scherm zal hebben. Qua vermogen wijzen de lekken naar MediaTek Dimensity 1080 voor de Galaxy A34 en Exynos 1380 voor de Galaxy A54.

Beide telefoons worden geleverd met One UI 5.1-software op basis van Android 13. Qua optica wordt de Galaxy A54 geleverd met een camera met drie lenzen met een 50 MP primaire sensor, een 12 MP groothoeklens en een 5 MP macrocamera. Op de Galaxy A34 is de primaire sensor 48 MP, een 5 MP macro-eenheid en een dieptesensor. In de toekomst zal de selfiecamera 32 MP zijn op de A54 en 13 MP op de Galaxy A34.

READ  PUBG Mobile Seizoen 16: Metro Royale Guide

Het duo uit de Galaxy A-serie zal naar verwachting een batterij van 5000 mAh bevatten en snel opladen van 25 W ondersteunen. De Galaxy A34 komt in Vibrant Green, Purple, Glow Glow en Gradient Silver. Zwart om de halo gloed van de Galaxy A54 te vervangen. Dit zijn dus de uitgelekte specificaties van de aankomende Galaxy A-serie telefoons. Laten we nu eens kijken naar de Galaxy A34- en Galaxy A54-achtergronden.

Samsung Galaxy A34-achtergronden en Samsung Galaxy A54-achtergronden

De volgende generatie Galaxy A-serie telefoons zullen een aantal fantastische levendige achtergronden hebben. Je zult blij zijn te weten dat we vroege toegang hebben tot de Galaxy A34- en Galaxy A54-achtergronden. Beide telefoons worden geleverd met nieuwe kleurrijke achtergronden, terwijl de andere achtergronden dezelfde One UI 5.1-achtergronden en achtergronden zijn die beschikbaar zijn op elke onlangs uitgebrachte Galaxy-smartphone. Afgezien van de statische achtergronden, heeft het duo een live achtergrond voor ons beschikbaar. Hieronder staan ​​de voorbeeldafbeeldingen met lage resolutie van de achtergronden.

NB: Deze vermelde afbeeldingen zijn voorbeeldachtergronden en alleen ter weergave. Het voorbeeld is niet in de originele kwaliteit, dus download niet van de afbeeldingen. Gebruik de downloadlink in het downloadgedeelte hieronder.

Samsung Galaxy A34 Stock Wallpapers – Voorbeeld

Samsung Galaxy A54 Stock Phone Wallpapers – Voorbeeld

Samsung Galaxy A34 en A54 Live achtergronden – Voorbeeld

Andere Samsung Galaxy A54-achtergronden – voorbeeld

Download Samsung Galaxy A34 & A54-achtergronden

De verzameling achtergronden in de aankomende Galaxy A-serie telefoons ziet er geweldig uit. Deze wallpapers zijn voor ons beschikbaar in 1080 x 2340 en 2340 x 2340 pixels, je kunt deze wallpapers in hoge kwaliteit downloaden via deze links. Je kunt deze wallpapers in volledige resolutie downloaden via de Google Drive-link hieronder of via ons Telegram-kanaal of Android-app (PhoneWalls).

Ga na het downloaden naar uw downloadmap en kies de achtergrond die u wilt instellen op het startscherm of vergrendelscherm van uw smartphone. Open het en tik vervolgens op het menupictogram met drie stippen om de achtergrond in te stellen. Dat is het.

Misschien vind je dit ook leuk – Download Samsung Galaxy S23 Ultra-achtergronden

Als u vragen heeft, kunt u opmerkingen plaatsen in het opmerkingenveld. Deel dit artikel ook met je vrienden.

Meer gerelateerde artikelen:

Written By
More from Eda Greene
Hier is een stapsgewijze handleiding om Apk . te downloaden
PUBG Mobile 2.2 Proefdownload: – Tencent introduceert altijd nieuwe functies, items en...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *