Willekeurig: de Xbox Store wordt momenteel gek van “sim”-games

We hebben de afgelopen jaren zeker een heropleving gezien van “simulatie” -games op Xbox. Van Microsoft Flight Simulator naar mij Grasmaaisimulator naar mij PowerWash-emulatorDeze spellen hebben een enorm publiek getrokken Xbox-gamepasEn er zijn tal van andere niet-Game Pass-titels die het ook heel goed hebben gedaan.

Alleen al in de afgelopen maand hebben we nieuwe releases uitgelicht van Politiesimulator – patrouilleofficieren (die nog steeds de “best scorende” Xbox-hitlijsten domineert), Brandbestrijdingssimulator En de Geitensimulator 3En er zijn zoveel plaatsen waar ze vandaan kwamen! Dierenopvang simulatorbijvoorbeeld, stijgt nu in de UK Xbox Charts, terwijl Tankstation-simulator En de Kerkhof simulator schip Bewijst ook populair.

We dachten echter dat we van de gelegenheid gebruik zouden maken om enkele nieuwe “simulatie”-games op Xbox uit te lichten:

Dierenopvang simulator

In Animal Shelter is je belangrijkste doel om je trouwe viervoeters tevreden te houden. Aai ze, deel cadeautjes uit, speel met speelgoed – en ze komen vol vertrouwen bij je terug. Leer de dieren goed genoeg kennen om het beste huis voor ze te vinden! Wacht niet langer, open nu je eigen dierenasiel!

Brewmaster: simulatie van bierbrouwen

Brouw het perfecte bier in dit comfortabele brouwhuis. Gebruik realistische chemische simulaties om vluchtige IPA’s te vergisten tot een romige stout. Pas je brouwruimte aan, maak recepten en geef je bier een naam, ontgrendel nieuwe apparatuur en doe mee aan wedstrijden. Leer brouwen, verbeter je vak en word een brouwmeester!

Constructiesimulator

Construction Simulator is terug – groter en beter dan ooit! Ga weer aan het werk met een wagenpark waarvan de grootte u zal verbazen. Naast merken als Caterpillar, CASE en BELL die al bekend zijn uit de Construction Simulator-serie, kun je achter het stuur kruipen van nieuwe gelicentieerde machines van partners als DAF en Doosan – meer dan 70 in totaal.

Brandbestrijdingssimulator – Squad

Firefighting Simulator – Squad laat je ervaren hoe het is om gevaarlijke branden van dichtbij te bestrijden als een actief lid van de brandweer in een fictieve Amerikaanse stad – samen met maximaal 3 vrienden in co-op multiplayer- of singleplayer-modus. Bestuur officieel gelicenseerde Rosenbauer-brandweerwagens en voer een reeks uitdagende en gevarieerde missies uit.

READ  Microsoft-nieuwsoverzicht: Show ID @ Xbox-games, bewijs dat COVID-19-vaccinatie nodig is voor Amerikaanse kantoren, en meer
Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *