Willekeurig: het herontwerp van de Nintendo Switch UI zorgt ervoor dat het hoofdmenu en de eShop eruitzien als Apple’s iOS

eShop-profiel en menu (afbeelding: u / purkursu)

Sinds de komst van de Switch roepen gebruikers Nintendo op om de interface van het hybride systeem te verbeteren. Een van de belangrijkste verzoeken is om mappen toe te voegen, maar daarnaast willen fans ook achtergrondkleuren kunnen veranderen en zelfs vervangen door wallpapers.

Hoewel er geen teken is dat we dit in de toekomst zullen krijgen, heeft dat sommige Switch-fans er niet van weerhouden zich voor te stellen hoe de gebruikersinterface van het apparaat eruit zou kunnen zien als Nintendo het zou updaten. Laatste herontwerp door Reddit-gebruikerporcorsoHet lijkt op zijn minst enige inspiratie te putten uit de gebruikersinterface van het mobiele en tabletbesturingssysteem van Apple, iOS.

home en mappen
home en mappen (afbeelding: u / purkursu)
home en mappen
home en mappen (afbeelding: u / purkursu)
home en mappen
home en mappen (afbeelding: u / purkursu)

Zoals u kunt zien, zijn er ook transparante menu’s, gebogen randen en gekleurde achtergronden en mappen. Er is zelfs een make-over op de Switch online winkel. Hoewel dit niet de eerste keer is dat we een Switch-redesign hebben gezien, is het zeker een unieke ervaring in vergelijking met veel van hen Vorige modellen.

Wil je Nintendo de gebruikersinterface van de Switch zien updaten? Wat vind jij van bovenstaand concept? Vertel het ons hieronder.

READ  Zelda printspecialist Remake Grezzo werft mensen aan voor een nieuw project dat "middeleeuws" en "elegant" is
Written By
More from Lesley Curry

Het herbruikbare gezichtsmasker van Razer ademt de lucht in en versterkt je stem

Project Hazel genaamd, het masker, en is momenteel een concept en niet...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *