Meneer, u stalker krijgt een nieuwe versie op pc en Switch

|

Big Robot Ltd en Den Of Thieves Games hebben onthuld dat ze zullen uitkomen Sir You Are Stalker: opnieuw uitgevonden editie. De game is bijna tien jaar oud, maar heeft nog steeds een plaats in de harten van velen als een van de meest succesvolle Kickstarter-campagnes voor een videogame in de vroege jaren 2010. Nu brengt het team de game weer samen met een sterk verbeterde versie die geeft je wat feedback en geeft je ook nieuwe uitdagingen om aan te pakken. De game zal ergens begin 2022 verschijnen voor zowel pc als Nintendo Switch.

Sir You Are Stalker: opnieuw uitgevonden editie Het zal in 2022 vallen, met dank aan Big Robot.

“Bijna tien jaar na de originele game was het een verrassing en een wonder om terug te kunnen keren naar onze geliefde wereld van robotmoord en thee en koekjes, en om de Big Robot eindelijk op de console te zien verschijnen”, zei Big. CEO en oprichter van Robot Jim Rossignol. “Deze nieuwe, opnieuw ontworpen titel is een op zichzelf staande game met originele functies, nieuwe bedieningselementen, nieuwe levenskwaliteitsopties en natuurlijk moderne beelden. Ik ben blij te zien dat Den of Thieves de originele game ondersteunt met patch 1.5 – onze eerste update in zes jaar! Aan deze patch wordt gewerkt Verschillende problemen opgelost die in de loop van de tijd naar voren kwamen, zoals het opnieuw maken van oude multiplayer-bugs en het opnieuw speelbaar maken van de game voor Mac-gebruikers.”

“We zijn erg enthousiast om fans te laten zien waar we al heel lang aan hebben gewerkt. Ik heb deze game persoonlijk gespeeld sinds 2014, toen het nog in Early Access was, en werken aan dit project is een droom die uitkomt”, zegt ze. zei. Ann Wijning, hoofdprogrammeur bij Den of Thieves Games. “Ons doel bij Den of Thieves Games is om geliefde games opnieuw uit te vinden. Meer dan alleen een remake, willen we ook al lang bestaande ontwerpproblemen aanpakken.”

Gepost in: games, indiegames, videogames | Tagged: Big Robot, Dun of Thieves Games, Indie Games, Meneer, u bent een stalker

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  Ascents eerste grote patch die ray tracing op PC Game Pass, coöpproblemen en meer aanpakt • Eurogamer.net
Written By
More from Max Mcgee

Steve Smith op IPL 13 zegt dat hij teleurgesteld is dat het niet in India zal plaatsvinden

Smith was in schitterende vorm tegen PakistanTwitter / cricket.com.au Rajasthan Royals-schipper Steve...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *