Willekeurig: het is vijf jaar geleden dat we iets hebben gehoord over Pikmin 4

Foto: Nintendo

Twee jaar geleden maakten we er een grapje over BICMIN 4 – De vierde grote titel in de Pikmin-serie – vijf jaar geleden aangekondigd en er is niet veel meer te voltooien. Fast forward naar vandaag, en we wachten nog steeds!

We hebben een beetje plezier hier, maar vreemd genoeg was daar het laatste wat we hoorden over Pikmin 4 Interview met Eurogamer in 2017. Ja dat klopt! Pikmin-bedenker Shigeru Miyamoto zat tijdens E3 2017 (herinner je je E3 nog?), met de goede mensen op de site en zei: “… ik kan je vertellen dat het vordert.”

bedankt voor de Tweet insluiten – Wie heeft vandaag een fragment uit het artikel opnieuw gepubliceerd ter nagedachtenis van de bijna vijfjarige publicatie? tot vandaag Later – nu zijn we echt verdrietig omdat we nog steeds wachten op een gloednieuw Pikmin-spel.

Dus waar zijn onze schattige kleine buitenaardse planten? In de jaren sinds de release Hoi! foto’s maken Op de 3DS in 2017 en Bikmin Bloom, Niantic’s mobiele spel. Als een van beide Pikmin 4 zou moeten zijn, zouden we dat graag willen weten! Maar we zullen werkelijk Ben dol op het nieuwe Pikmin-spel om op Switch te spelen.

We hebben een lijst met theorieën opgesteld over wat er in 2020 met Pikmin 4 zou kunnen gebeuren. Sommige zijn natuurlijk oud en

Nou, stel dat we het snappen Pikmin 3 Deluxe In 2020 – en dat was geweldig – maar we willen gewoon meer van Olimar en vrienden. Het enige wat we willen weten is wat er aan de hand is met Pikmin – moeten we de hoop op een vierde genummerde titel opgeven?

Misschien is er hier een beetje hoop (of misschien verwachten we nogal wat), maar misschien is dat Nintendo Direct geruchten Kan er aan het einde van de maand enig licht worden geworpen op de verblijfplaats van Pikmin & Co.? We weten dat we zeiden dat het onwaarschijnlijk is op onze onderstaande lijst, maar 3/10 betekent dat er op zijn minst een sprankje hoop is!

Wat er ook met Pikmin 4 gebeurt, het is echt oké. Als Nintendo nog aan een echt digitaal vervolg werkt, kan dat even duren. Zo niet, dan zullen we teleurgesteld zijn, maar dan weten we tenminste waar we aan toe zijn.

Anders gaat de gelukkige vijfde verjaardag van Pikmin 4 ‘vooruitgang’, zelfs als Miyamoto technisch gezien niets mag zeggen. Misschien is het de volgende keer dat we over dit spel schrijven beter nieuws.

READ  Skyrim, Blaseball-ontwikkelaars kondigen nieuwe studio aan, Gardens
Written By
More from Aubrey Mason
Mets ‘Dominic Smith krijgt een grote hit, maar faalt op de grootste plek
Dominic Smith had zoveel gedaan als de gelegenheid hem toestond. Toen kwam...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *