Willekeurig: hier is een blik op de retro-videogamecollectie van Masahiro Sakurai

Als je op zoek bent naar nieuwe manieren om je oude verzameling videogames te ordenen, wil je misschien verder lezen. Masahiro Sakurai, schepper Kirby en manager Smash Bros. Onlangs plaatste hij een foto op sociale media van zijn geweldige bibliotheek met vintage games.

Zoals je kunt zien heeft hij loterijen gestapeld met cartridges zoals Gouden ogen 007 en Batman, en er is ook een complete Super Famicom-console. Sakurai’s nieuwste tweet heeft tot nu toe meer dan 50.000 likes op sociale media verzameld, en sommige volgers hebben Sakurai zelfs gevraagd om zijn eigen YouTube-collectiereeks te beginnen.

Dit is niet de eerste keer dat fans Sakurai . hebben gezien persoonlijke gamecollectie. De hoofdopstelling was voorheen – twee enorme tv’s naast elkaar en meerdere consoles onder beide eenheden – inclusief systemen van de PlayStation- en Nintendo-families.

Masahiro Sakurai-spellen

In 2019 vermeldde Sakurai in zijn vaste Famitsu-column dat hij (toen) 60 verschillende consoles, meerdere consoles voor consoles en meerdere PlayStations had. hij is ook PlayStation 5 toegevoegd En de Xbox Series X voor zijn collectie In de laatste jaren.

Wat vind je van Sakurai’s retro-gameset? Hoe zit het met de opslagoplossingen? Laat je opmerking beneden achter.

READ  Je kunt nu Steam PC-games op je Xbox spelen met Nvidia's GeForce Now
More from Madison Garrett
Indiestudio Funomena kan sluiten na beschuldigingen van misbruik en financiële zorgen
Indie gamestudio Funomena, de ontwikkelaar achter de games tamEn de Lunaen andere...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *