Willekeurig: kun je dat horen? Klinkt als Super Mario Galaxy 2 Music In 3D All-Stars

Als je de laatste aflevering van Nintendo-minuut, je zult zien dat het allemaal om de release van volgende week gaat Super Mario 3D All-Stars. Er is zelfs sommige beelden ervan, en nou … laten we zeggen dat een deel van deze video de kijkers een beetje razend heeft gemaakt.

Zie je, rond de 20 seconden markering, is er een clip van het titelscherm van de game die zogenaamd muziek afspeelt Super Mario Galaxy 2. Hieronder is een geknipte versie van de video:

@BuienRadarNL “De Super Mario 3D All-Stars Collection gebruikt de Super Mario Galaxy 2-muziek op het startscherm, maar Nintendo weigerde Mario Galaxy 2 in de collectie op te nemen en ik schreeuw lolololol”

Nintendo Switch-subreddit-gebruiker LittleLeaf2 merkte op hoe dezelfde clip de “SMG2 Remix van het Power Star-thema” speelde in plaats van het origineel Super Mario Galaxy een.

“In de Nintendo 3D All-Stars gameplay lieten ze het titelscherm zien dat de SMG2 Remix van het Power-sterenthema, in tegenstelling tot SMG1. “

Het is natuurlijk mogelijk dat het gewoon een audiobewerking is door Nintendo Minute.

MVG – die het YouTube-kanaal beheert Moderne vintage gamer, wees er ook op hoe dezelfde intro schijnbaar te zien was Super Mario 64 in breedbeeld, terwijl het spel zelf in de All-Stars-versie eigenlijk een klassieke 4: 3-resolutie is.

“Breedbeeld Mario 64 en Galaxy 2-muziek tijdens de intro? Nintendo speelt nu gewoon met ons”

Dus, wat vind je van deze ontdekking? Is dit een teken van wat komen gaat, ervan uitgaande dat het niet is bewerkt? Deel hieronder uw mening.

READ  Hij richtte zich op de voormalige Metroid Prime-ontwerper met beledigende berichten
Written By
More from Aubrey Mason

Zanger Siddharth Slathia opent zich met afwijzingen en baant zich een weg naar de industrie, aankomend nummer en meer

Siddharth Slathia is een zanger, muziekcomponist, songwriter en oprichter, eigenaar van Synk...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *