Willekeurig: PlayStation’s Gone Days zijn technisch speelbaar op Xbox

Je hebt misschien al gehoord van de nieuwe Microsoft Edge-browser die momenteel wordt getest door Xbox Insiders, en vanwege de sterk verbeterde mogelijkheden is het mogelijk om bijna elke pc-game ermee te spelen.

En dus, na de release van de exclusieve PlayStation Console Dagen gingen voorbij Op de pc hebben vorige week twee Xbox-fans de nieuwe browser gebruikt om de game naar Xbox te streamen, zij het met een paar kanttekeningen.

Hoe is dit mogelijk? In het bovenstaande Tom Warren-voorbeeld gebruikt hij een programma met de naam Parsec Om zijn desktop-pc in feite naar Xbox te streamen via de nieuwe Microsoft Edge-browser, daarom zien de beelden er zo traag uit. We hebben in het verleden bewijs gezien dat NVIDIA’s GeForce Now aanzienlijk vloeiender is met de nieuwe Xbox-browser, maar Warren beweert dat Microsoft Edge voorlopig wordt geblokkeerd door de service van NVIDIA.

Microsoft heeft de afgelopen weken regelmatig functies toegevoegd aan de nieuwe Microsoft Edge-browser voor Xbox, inclusief volledige muis- en toetsenbordondersteuning, en zal naar verwachting binnen een paar maanden voor het publiek worden uitgerold.

wat vind je hiervan? Geef ons uw mening in de opmerkingen hieronder.

READ  Cryptic Xbox Series X Tease heeft fans die de neiging hebben om te raden
Written By
More from Vanessa Hale

Rack N Ruin is vandaag een slash hack-game op Xbox One en Xbox Series X | S.

Een slechterik zijn is altijd leuker geweest dan een held, zij het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *