Willekeurig: zelfs professionele Smash Bros-spelers houden van de Kazuya level 9 CPU المركزية

Nintendo Live

Eerder deze week verspreidden Masahiro Sakurai en zijn team zich Super Smash Bros.-spel Ultieme Versie 12.0.0. Het grootste deel daarvan was de nieuwe betaalde DLC-jager – Tekken’s Kazuya.

Hoewel je de afgelopen dagen tijd hebt doorgebracht met spelen zoals hij, heb je al geprobeerd om de CPU-versie van de nieuwste jager te gebruiken op een moeilijkheidsgraad van 9? Sommige Smash-fans lijken nogal verrast door deze CPU-vaardigheid. Hier is een korte clip van Level 9 Kazuya die een 1-UP krijgt op professionele Smash Bros-speler, Chris Boston:

Hij is ook niet de enige – collega Smash Nakat pro deelt een foto van zichzelf Kazuya vernietigt het. Trouwens, er zijn veel andere spelers die clips van zichzelf delen die worden aangeleerd door de CPU-versie van de nieuwste jager:

Veel fans zijn tot de conclusie gekomen dat de CPU van Kazuya overbelast is in vergelijking met de rest, en er is zeker sprake van de mogelijkheid dat Nintendo het in de volgende patch terugschroeft:

We hebben de level 9 CPU-versie van Kazuya een paar keer gebruikt sinds we dit allemaal hebben gezien, en hoewel het niet onmogelijk is om het op dit hogere niveau te verslaan, kan het soms een voorbeeld voor je zijn.

Hoe zit het echter met jezelf? Vond je de Kazuya CPU-vorm überhaupt moeilijk? Laat hieronder een reactie achter.

READ  COVID-19-gemeenschap verspreid in enkele Thiruvananthapuram-gebieden: Pinarayi Vijayan
Written By
More from Aubrey Mason
Er is een manier om xCloud op Windows 10 te spelen en Xbox-games uit te zenden
Voor de geplande lancering in het voorjaar van 2021, XCloud-project– Xbox Game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *