Win een waardebon voor de thriller Agent Hamilton-serie van myLum!

Voor fans van de Scandinavische thrillerserie is seizoen 2 van Agent Hamilton nu beschikbaar. Hierin volgt de Zweedse geheimagent Carl Hamilton (Jacob Oftebro) in vier afzonderlijke verhalen.

Terwijl hij de wereld redt op verschillende geheime missies in Europa, probeert hij ook zijn nieuwe relatie te behouden.

Hij werd verliefd op Lykke (Félice Jankell). Dat blijkt niet eenvoudig en Hamilton staat voor lastige dilemma’s.

Hamilton S2-dealer

Duur show: 8 x 45 minuten
Taal: Zweeds en Engels
Seriegenre: misdaad en actie

Stream via myLum waar je ook bent Het eerste seizoen Voor Agent Hamilton om Gentle Gluttony te kijken.

Over myLum

MijnLum Het is een live streamingdienst met de beste Europese films en series on demand. Je kunt een abonnement nemen, maar je kunt ook streamen vanaf een à la carte lijst, wat je maar wilt. Elke week zijn er nieuwe releases van hoogwaardige producten!

privé baan

Ga je op reis? Download je favoriete series thuis via de myLum app en kijk ze overal waar je geen toegang hebt tot wifi. Je downloads blijven minimaal 4 weken beschikbaar op je smartphone, tablet of laptop. Als je nu een grote fan bent van myLum, zul je genieten van films en series van de beste kwaliteit met Gratis draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon Air 1 Go van Happy Plugs, een cadeau van maar liefst 49,99 euro. Perfect om te kijken en luisteren in de trein, het vliegtuig, bij het zwembad, op het kamp, ​​of als je gewoon wilt ontsnappen aan de drukte van je kinderen.

Deel en win couponcodes!

Nouveau mag 5 couponcodes weggeven waarmee je gratis naar Agent Hamilton kunt kijken. Ook in dit geval kunt u hem downloaden, voor het geval u hem bijvoorbeeld mee wilt nemen op vakantie. Vul het formulier in, wie weet ontvang je dan een code voor gratis bezichtiging!

READ  Samsung Galaxy A40-update om bugs in Android 11-upgrade op te lossen

More from Madison Garrett
Steam Next Fest wordt gelanceerd met meer dan 600 demo’s en livestreams voor ontwikkelaars
tussentijds Steam Next Fest Nu in uitvoering, met live-to-play-streams, chats voor ontwikkelaars,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *