15 beste Sega Genesis-spellen ooit

15 beste Sega Genesis-spellen ooit

De personages, podia, doden en geheimen van de arcade-versie van de titel zijn er allemaal, en de zesknopscontroller van Genesis bood de perfecte manier om dit historische vechtspel in het comfort van je eigen huis te ervaren. Natuurlijk zullen sommigen beweren dat de SNES-poort nog steeds superieur is. Dit is echt discutabel. Elke versie heeft zijn voordelen, en ongeacht uw voorkeur, de Genesis-versie van Mortal Kombat II Het is een van de beste vechters en arcadepoorten op Sega’s revolutionaire console.

11. Tegen: Solide Legioen

Tijdens het 16-bits tijdperk was het gebruikelijk dat elke console grote exclusives had, of op zijn minst radicaal verschillende versies van hetzelfde spel. Dit was grotendeels te wijten aan de aanzienlijke verschillen in programmering voor Genesis en SNES. Dus, terwijl Super Nintendo de franchise kreeg Contra III: Alien WarsSega-console heeft een bestand ontvangen tegendeel Het spel is aantoonbaar beter.

Tegen: Solid Legion Het bevat duidelijk de basis-running en gunplay-gameplay van de serie, maar het profiteert van enkele van de beste muziek in de serie, een ongekende selectie van vier speelbare personages en een vertakkende verhaallijn met meerdere paden. Eerlijk gezegd, misschien is het nog steeds de beste tegendeel spel ooit.

ToeJam & Earl Genesis

10. Toujam-draad

Na al die jaren nog steeds moeilijk te classificeren ToeJam & Earl. Het is deels roguelike, deels platformgame, en het is een vroege introductie tot moderne avonturengames, en een leuke, eigenzinnige en funky time-lapse. Het is nog steeds een van de meest unieke titels van Genesis, maar houdt het vandaag goed vol dankzij zijn gevoel voor humor, een van de beste soundtracks ooit en een innovatieve coöpmodus.

READ  BetBoom krijgt verlies van wanbetaling tegen Tundra nadat Pure een streaming snipe heeft betrapt

Hoewel geprezen voor sterke kritiek bij zijn vrijlating, ToeJam & EarlHelaas waren de eerste verkopen minder dan verwacht. Een paar extra’s ToeJam & Earl Adventures werd uiteindelijk uitgebracht, maar slaagde er helaas niet in om de charme en authenticiteit van de eerste game vast te leggen. Naarmate de tijd verstrijkt, is het gemakkelijker om deze titel te waarderen als de echt speciale ervaring die het vaak had.

Streets of Rage 2 Genesis

9. Straten van woede 2

Beat ‘em ups waren een dozijn in de vroege jaren ’90. Zelfs in zo’n drukke soortEn de hoe dan ook, Straten van woede 2 Ze stak met kop en schouders boven haar concurrenten uit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *