Win een Xbox met Fall Guys-thema met het jubileumcadeau van de game

Als je een grote fan bent van Fall Guys of gewoon kans wilt maken op een gratis Xbox, dan is dit het juiste moment. Het officiële Fall Guys Twitter-account geeft een weggeefactie weg om de verjaardag van de game te vieren, en een gelukkige winnaar ontvangt een aangepaste Fall Guys-console en console met Xbox Series S-thema. Deze winactie is nu geopend en inzendingen worden geaccepteerd tot 8 augustus. Blijf lezen om meer te weten te komen over hoe u zich kunt aanmelden.

Voor het geval je het nog niet wist, Fall Guys is “een massaal multiplayer battle royale-spel waarin jij en je teamgenoten strijden door spiraalvormige rondes van belachelijke chaos op de hindernisbaan totdat er maar één gelukkige overwinnaar overblijft”, zoals beschreven in game-ontwikkelaar Mediatonic. Na de lancering op pc en PlayStation in de zomer van 2019, werd de game op 21 juni dit jaar gratis op elk platform en kent sindsdien een opleving. Nu de game zijn derde verjaardag viert, kun je deelnemen aan de viering met een geschenk van een aangepaste Xbox-console en -console. Met een grimmige roze basis, blauwe bliksemschichtontwerpen en een gouden kroonaccent, zal deze thematische Xbox Series S-console zeker opvallen tussen de rest. De console zelf heeft ook een make-over ondergaan met een tweekleurig blauw en roze met gouden accenten op de thumbstick, D-pad, spatborden en triggers om op te starten.

Hoe kan ik meedoen aan deze winactie?

De eerste stap is om ervoor te zorgen dat u in een in aanmerking komend gebied woont. Dit varieert voor elke beurs, maar de regio’s die in aanmerking komen voor deze Fall Guys-beurs omvatten alle 50 Verenigde Staten, Washington, D.C. en Europa, met enkele uitzonderingen, waaronder Italië, Polen, Portugal, Rusland en Oekraïne. Als je in een gebied woont waar uitzonderingen zijn uitgesloten, is het een goed idee om naar binnen te gaan! De volgende stap is ervoor te zorgen dat uw Twitter-account openbaar is en privéberichten kan ontvangen. U moet dan volgen Het Twitter-account van Fall Guys en retweet Tweet hierboven met de hashtag HerfstJongensVerjaardagAangepasteXboxGiveaway. En dat is alles, je doet mee aan een Fall Guys Xbox-cadeau! De weggeefactie loopt momenteel en blijft open voor deelname tot 8 augustus om 11:00 uur GMT (3:00 uur PDT).

9to5 Spel nemen

Het is altijd geweldig om een ​​cadeau voor een Xbox-console te zien, hoewel ik weet dat mijn kansen om er een te krijgen klein zijn of niet. Maar goed, ik kan plaatsvervangend leven via de winnaar door naar het kunstwerk te kijken, toch? Hoe dan ook, dit ontwerp is erg schoon en onopvallend, in tegenstelling tot sommige andere geschenken (ik kijk naar je wazige Sonic-controllers).


Abonneer je op het 9to5Toys YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s, recensies en meer!

READ  WRC 10 aangekondigd voor PS5, Xbox-serie, PS4, Xbox One, Switch en pc
Written By
More from Vanessa Hale
Onderzoek biedt 10-jarige voorspelling op de online mobiele gamemarkt – The News Brok
Dit rapport presenteert de wereldwijde marktomvang van Online Mobile Game (waarde, productie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *