Een fan besteedt zes jaar aan het maken van het nooit uitgebrachte Warcraft

GIF: Blizzard / DerSilver83 / Kotaku

Jaren geleden werd het niet officieel uitgebracht Blikjes Het avonturenspel dat eind jaren negentig door Blizzard is ontwikkeld, is online uitgelekt. Terwijl de game destijds volledig speelbaar wasDe beelden waren van lage kwaliteit, erg gecomprimeerd, niet perfect gesynchroniseerd met audio, en er ontbraken er een paar in het lek. Nu, na jaren eraan te hebben gewerkt, heeft iemand alle scènes herwerkt, gerepareerd en het uitproberen van dit deel van de geschiedenis van videogames gemakkelijker gemaakt.

Zoals ik het zag indie retro nieuws En de computer spelletjesmodder DerSilver83 is onlangs uitgebracht Laatste 1.0 versie van WACRP (Warcraft Adventures Tussenfilmpjes Remastered Project). Het model heeft 20 volledig geremasterde clips, waaronder twee die niet echt in het eerste lek zaten, maar later opdoken via een ander dvd-lek.

Je kunt een voorbeeld zien van hoe deze mod eruit ziet en de verbeterde gameplay in de onderstaande video:

DerSilver83 / Blizzard

Volgens de ontwerper van het programma en de website van het project is er veel werk verzet in deze versie. Blijkbaar heeft DerSilver83 handmatig alle compressie-elementen uit alle filmscènes verwijderd. De modr gebruikte ook Photoshop om frames en assets volledig opnieuw te tekenen, frame voor frame. Er zijn ook continuïteitsproblemen opgelost en enkele nieuwe overgangsscènes zijn helemaal opnieuw gemaakt. Alle geluiden worden ook gesynchroniseerd en alles werkt nu op de juiste 12 fps.

Ten slotte zegt DerSilver83 dat ze ongeveer zes jaar aan deze mod hebben gewerkt, en deze nieuwste 1.0-release markeert het einde van het project. Ze legden op 31 juli in een bericht uit dat ze alles hebben gedaan wat ze konden in wat ze een “redelijk tijdsbestek” noemden en blij zijn met de eindresultaten.

“Ik wil me dit project herinneren als iets leuks voordat het een soort last werd”, zei DerSilver83. op de projectwebsite. “Dus dat is het. De nieuwste versie van mijn Cutscenes Remaster-project en ik hoop dat iedereen die het gebruikt er net zoveel van zal genieten als ik. Ik heb altijd al een geweldige mod willen maken voor een game waar ik van hou en kan eindelijk zeggen dat ik hebben bereikt (of in ieder geval geprobeerd).”

To actually play this, you’ll need to do some searching around the internet to find the appropriate files needed to play the full game, Aangezien deze mod alleen de geremasterde scènes bevat En niets anders.

In de tussentijd kun je meer lezen over Warcraft: Clan Lord Over Dit geweldige verhaal Van onze Luke Plunkett.

READ  PS5-voorraad: GameStop is niet op voorraad, maar hier is waar je moet kijken
Written By
More from Lesley Curry
Nieuwe gelekte afbeelding toont 41 mm Apple Watch Solo Loop voor Series 7 “
Het lijkt erop dat Apple is begonnen met de massaproductie van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *