Windows 10 kreeg eindelijk betere ondersteuning voor AirPods

Onderdeel van Microsoft De uitgebreide revisie van Windows 10 omvat eindelijk enkele belangrijke wijzigingen in Bluetooth-ondersteuning en audio-eindpunten. Deze wijzigingen zijn nu in de meest recente Windows 10 Insider Preview-editie, Rapporten de rand.

De twee grootste veranderingen zijn onder meer de toevoeging van ondersteuning voor de Advanced Audio Codec (AAC) via Bluetooth. Momenteel ondersteunt Windows alleen SBC en AptX via Bluetooth, en iedereen met een Apple-koptelefoon weet dat AAC de standaard compressiecodec voor die apparaten is.

Het is een gecomprimeerd formaat met verlies van gegevens om kleine bestandsgroottes te creëren, en het is het meest populaire audioformaat voor consumenten. Velen denken dat AAC de muziek ook een beetje beter laat klinken, omdat het een geweldige codec voor het streamen van muziek is.

Microsoft is ook aan het opschonen hoe audio-eindpunten worden weergegeven. In plaats van hetzelfde audioapparaat op verschillende manieren te zien, zal Windows 10 ze nu standaardiseren tot één audio-eindpunt. Op mijn computer laat het me momenteel vier afspeelapparaten zien, ook al heb ik een hoofdtelefoon aangesloten op de 3,5 mm-aansluiting.

Maar met deze update wordt slechts één audio-eindpunt weergegeven in het vervolgkeuzemenu voor volume en schakelt Windows 10 automatisch over naar een andere audio-uitgang als je een YouTube-video bekijkt en bijvoorbeeld een Teams-gesprek moet voeren.

Naast deze recente wijzigingen, Microsoft Er wordt gezegd dat het zijn winkel op Windows 10 heeft gerepareerd Om het gebruik aantrekkelijker te maken. Windows 10 krijgt ook een Volledig herontwerp van de klassieke pictogrammen zoals Documenten en Muziek.

READ  Crash Bandicoot baant zich een vierzijdig weg naar de volgende generatie consoles, consoles en computers in 2021!
Written By
More from Lesley Curry

Harry en Meghan annuleren Invictus Games inzamelingsevenement | Vermaak

Het stel zou in juni 2021 een komedie- en muziekevenement organiseren in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *