Windows 11 belooft meer gamefuncties

Automatische HDR- en DirectStorage-verbeteringen gepland voor het volgende besturingssysteem

geplaatst op

Microsoft heeft onlangs Windows 11 aangekondigd, het volgende besturingssysteem. Het bedrijf liet ook doorschemeren hoe u uw game-ervaringen kunt verbeteren.

Het nieuwe besturingssysteem belooft Auto HDR, een unieke mogelijkheid die automatisch High Dynamic Range (HDR)-verbeteringen toevoegt aan games op basis van DirectX 11 of hoger die voorheen alleen Standard Dynamic Range (SDR) gebruikten. Met HDR kan een ondersteunde game een veel breder scala aan helderheids- en kleurwaarden bieden. Deze technologie werd voor het eerst meegeleverd met Xbox Series X-consoles | S.

Met een krachtige NVMe SSD-schijf en de juiste stuurprogramma’s kan Windows 11 binnenkort nieuwe games sneller dan ooit laden dankzij een technologie genaamd DirectStorage, die ook verscheen als onderdeel van de Xbox Velocity Architecture die te vinden is in Xbox Series X en Xbox Series S. Met DirectStorage, dat alleen beschikbaar zal zijn met Windows 11, kunnen games snel activa naar de grafische kaart laden zonder CPU-storing te veroorzaken.

Windows 11 blijft de nieuwe Xbox draadloze controllers ondersteunen voor mechanische toetsenborden en gamingmuizen, de Xbox Adaptive Controller, surround sound-koptelefoons, externe grafische verwerkingseenheden en meer.

De Xbox-app wordt nu geïntegreerd in Windows 11, waardoor de toegang tot games beter wordt gestroomlijnd.

Windows 11 is een gratis upgrade voor Windows 10-bezitters en zal naar verwachting eind 2021 worden gelanceerd.

READ  Crash Bandicoot 4: Het is tijd voor de geplande pc-release van deze maand, alleen op Battle.net
Written By
More from Max Mcgee

Bradley McDougald is na de handel al de anti-Jamal Adams voor Jets

De oproep verscheen op de mobiele telefoon van Bradley McDougald tijdens een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *