Windows 11 neemt binnenkort alle RGB-verlichting van je pc over

Windows 11 neemt binnenkort alle RGB-verlichting van je pc over

Als uw computerconfiguratie RGB-randapparatuur, randapparatuur en onderdelen bevat, kent u waarschijnlijk de pijn om er meerdere te moeten gebruiken Windows 11-besturingssysteem Aanpasbare apps. Gelukkig, Microsoft Het is hier om te voorkomen dat we verdrinken in dezelfde zee van software van derden als de ingebouwde bedieningselementen die naar het besturingssysteem gaan.

Of je het nu leuk vindt of niet, veel van de beste opties voor gamingtoetsenborden, -muizen en -headsets zijn ondergedompeld in RGB en elk merk biedt meestal zijn eigen implementatie. Het is natuurlijk geen goed idee om heel veel achtergrondsoftware te laten draaien terwijl je de FPS probeert te verhogen in de nieuwste games, om nog maar te zwijgen van het feit dat het vervelend is om heen en weer te moeten schakelen om eenvoudige instellingen aan te passen.

Zoals hierboven vermeld, staat Microsoft op het punt om al je flitsende randapparatuur te verenigen met “Dynamic Lighting”, een nieuwe Windows 11-instelling die aangesloten RGB-accessoires detecteert en je in staat stelt ze allemaal aan te passen vanaf één dashboard (via Windows Centraal). Dat meldt de techgigant Build 2023 ontwikkelaarsconferentiekun je met de nieuwe functie thema’s kiezen, lichtmeldingen activeren en de lichten helemaal uitschakelen – iets dat kan helpen de levensduur van de batterij te verlengen bij gebruik van bijvoorbeeld een draadloze muis.

RGB Dynamic Lighting wordt verwacht naast Windows 11 build 23H2, dezelfde update die de nieuwe Windows Copilot AI-assistent bevat. Er wordt verwacht dat er later dit jaar een OS-update zal verschijnen, en u moet ervoor zorgen dat uw pc of laptop up-to-date is als u in de toekomst geen apps van derden meer wilt gebruiken.

READ  Dying Light 2 krijgt een angstaanjagende nachtmerrie-moeilijkheidsgraad

Sommigen van jullie zullen natuurlijk nog steeds het oudere besturingssysteem van Microsoft gebruiken, wat betekent dat je natuurlijk glanzende nieuwe spelfuncties zoals Dynamic Lighting, DirectStorage en autoHDR zult missen. Uw onwil om te updaten kan te maken hebben met pop-ups van Windows 11 die uw scherm innemen wanneer u Windows 10 gebruikt, zoals we kunnen zien waarom gebruikers uit wrok willen blijven.

Besturingssystemen zijn echter niet onsterfelijk en Microsoft dwingt gebruikers nu al om Windows 10 bij te werken. Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat u waarschijnlijk Windows 11 moet installeren om ondersteuning en belangrijke beveiligingsupdates te blijven ontvangen, dus misschien is het tijd om krijg een sleutel en loop voorop. .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *