Game director zegt dat Days Gone 2 misschien ‘een maand geleden’ uit is

Game director zegt dat Days Gone 2 misschien ‘een maand geleden’ uit is

als reactie op vandaag PlayStation ShowDays Gone-gameregisseur Jeff Ross voegde zich bij de teleurstelling door te beweren dat vorige maand een vervolg op de PS4-game had kunnen worden uitgebracht “als we gewoon bij onze wapens waren gebleven”. Natuurlijk maakt Sony Bend een nieuw IP-adres nu de eigenaar van het platform zijn plannen voor Days Gone 2 heeft afgewezen.

Ross is vol tweeten Er staat: “Ik ben een beetje nijdig door deze PlayStation Showcase omdat het me er gewoon aan herinnert dat we Days Gone 2 een maand eerder hadden kunnen verlaten als we ons gewoon hadden vastgehouden.”

Dagen voorbij PS4 2

Als dat het geval was, zou de Days Gone-serie een ontwikkelingscyclus van ongeveer vier jaar hebben gekregen, waarbij de originele game in april 2019 zou verschijnen. Je moet je dus voorstellen dat het een vervolg zou zijn dat grotendeels op de basis zou zijn gebouwd van Days Gone, maar met enkele verbeteringen Basisstijl van spelen. Jeff Ross heeft bijvoorbeeld Days Gone 2 in het verleden beschreven als de “definitieve versie” van het spel, met betere dieren-AI en de mogelijkheid om te zwemmen.

“Ik zal meer systemen toevoegen”, zei hij vorig jaar in een interview. “De systemen zijn heel eenvoudig. En als ze eenvoudig zijn, kunnen ze heel elegant en rijk zijn voor de speler. Ik wist dat het toevoegen van een extra laag of twee aan de systematiek iets zou zijn waar we ons hoofd omheen zouden kunnen wikkelen, het had kunnen resulteren in veel rijkdom voor de spelers en veel unieke open-wereldmomenten en reacties zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Laten we onze tanden hierin zetten en iets epischers doen. “

READ  De beperkte test van het spel "Counter-Strike 2" is nu voor bijna iedereen beschikbaar

De release van Days Gone 2 in 2023 zal Sony’s plannen voor dit jaar zeker een boost geven, met Marvel’s Spider-Man 2 en Helldivers 2 die momenteel gepland staan ​​voor de komende zes maanden. De enige release van het bedrijf tot nu toe is Horizon Call of the Mountain on PSVR2.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *