Windows downloaden zonder mediagenerator


Standaard wordt de Media Creation Tool van Microsoft gebruikt om Windows 10 ISO te downloaden. Er zijn echter alternatieven.

Microsoft introduceert de nieuwste versie van Windows 10

Gratis te downloaden
Bij. Je hebt altijd de Media Creation Tool van Microsoft nodig om te installeren, anders kun je het besturingssysteem niet instellen. Als u de afbeelding alleen in een ISO-bestandsindeling wilt hebben, bijvoorbeeld om op te slaan op een USB-station of dvd, heeft u twee opties:


Zoom

Met de Edge Developer-modus kun je manipuleren door te denken dat je de downloadpagina van Microsoft opent.

Aan de andere kant kun je de Microsoft-downloadsite laten denken dat je een ander besturingssysteem gebruikt dat niet de maker van de media levert. En de beste manier om dit te doen, is door de Edge-browser te gebruiken die in Windows is ingebouwd. Ga naar de aan het begin genoemde downloadsite en druk op F12 om de ontwikkelaarswerkbalk aan de rand te openen. Klik op de knop met drie stippen rechtsboven om het menu te openen en klik op “Apparaatemulator”. Er verschijnt een nieuw menu bovenaan het hoofdvenster van de browser. Klik op de pijl-omlaag naast “Dynamisch” en selecteer een niet-Windows-apparaat zoals de “iPod” van Apple. Edge converteert nu de paginabreedte naar de schermverhouding van je Apple tablet. Maar ook de inhoud is veranderd: je kunt nu onder Select Version de huidige versie van Windows 10 instellen. Klik op Bevestigen en stel de gewenste taal in op de volgende talen. Klik nogmaals op Bevestigen. De website biedt u nu zowel 32-bits als 64-bits versies van Windows. Na één klik begint het downloaden van het ISO-bestand.

READ  YouTube Music filtert zoektests om 'downloads' te vinden
De Adguard Web Service maakt koppelingen voor de vereiste versies van Windows en Office.  U kunt ook de versie en taal kiezen.

Zoom

De Adguard Web Service maakt koppelingen voor de vereiste versies van Windows en Office. U kunt ook de versie en taal kiezen.

De tweede methode is via de Adguard-webservice, die koppelingen maakt naar ISO-bestanden van de vereiste Windows- en Office-versies. In de test vind je veel ontwikkelaarsversies. Bel het adres

https://tb.rg-adguard.net
Stel het gewenste programma, de versie, versie, taal en bestandstype in via de vervolgkeuzemenu’s en klik op Downloaden.

Advies:

Windows 2021: Dit is nieuw en is nog niet binnen

Written By
More from Eda Greene
HSSC Lab Attendant-acceptatiekaart 2020 vrijgegeven, hier is de directe link om te downloaden
HSSC Lab Attendant Admission Card 2020: Kandidaten die zich registreren voor het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *