Stardew Valley mod maakt jagen gemakkelijker in het spel

Stardu-vallei Het is het spel dat blijft geven. Waar Gelanceerd in 2016, heeft meer dan zijn deel van gezien genereuze updates. Er zijn echter nog kleine dingen die je hier en daar kunt verbeteren. Bedankt Ministerie van Defensie van ShikoricaEen deel van het spel is nu een beetje makkelijker te spelen: vissen. Als je het gebruikt, kun je de vissen onder water zien.

meestal in Stardu-valleiJe gooit je streak op het lege bord voor open water. In tegenstelling tot vergelijkbare spellen zoals Animal Crossing: nieuwe horizontenJe ziet geen schaduwen van vissen of zelfs turbulentie op het wateroppervlak. Vaak moet je je aas op een paar plaatsen dumpen voordat je een hap krijgt. Deze modus verandert het spel, zodat je alle patronen van vissen kunt zien die in het water paaien. Zo weet je precies waar je je aas moet plaatsen als je op zoek bent naar een specifieke vis om je groep aan te vullen of een recept compleet te maken.

Het is een doordachte aanpassing want het vissen zit erin stardo Het kan een beetje lastig zijn. De hengel is een beetje taai en je verliest de vis nadat je hem hebt vastgebonden als je niet voorzichtig bent. Misschien wel een van de moeilijkste vaardigheden om in het spel te leren. Deze modus vermindert het slijpen en helpt je te vangen wat je nodig hebt, zelfs als je niet de meest ervaren visser bent.

De mod voegt ook enkele bonusconfiguratie-opties toe. Als je wilt, kun je het aantal vissen dat paait op de kaart aanpassen om meer vissen te creëren. Je kunt ook een optie inschakelen om de speler andere “breekbare” items in het spel te laten zien – zoals de roestige lepel en het spoor – ook.

READ  Walmart PS5-aanvulling-update: het is weg - hier is waar je het volgende moet zoeken

De mod is momenteel gepubliceerd op Nexus Mods – vanwege de recente beleidswijziging op de website, deze en al zijn andere mods Het wordt permanent online opgeslagen. Dus als dat klinkt als een functie die je wilt, oké Je hebt alle tijd van de wereld om het te pakken.

More from Madison Garrett

5 dingen die u moet weten over het spel Georgia-Alabama

Maar echt, Smart is de enige van die voormalige assistenten die intens...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *