Windows Insiders kunnen nu de nieuwe Xbox-controller testen voor eenvoudigere toegang tot pc-games

De Xbox Game Bar is een handige functie die in Windows is ingebouwd en waarmee gebruikers toegang hebben tot verschillende tools en widgets om de spelprestaties te volgen, toegang te krijgen tot sociale functies, schermafbeeldingen of gameclips te maken en meer. De tool is aanzienlijk geëvolueerd sinds zijn verschijning en staat nu klaar om nog een nieuwe functie voor pc-gamers te krijgen: de Xbox Control Bar.

De De Xbox-controller is nu beschikbaar om te testen Voor gebruikers van zowel het Windows- als het Xbox Insider-programma is het heel eenvoudig. Wanneer je Xbox-console is aangesloten op je computer en je speelt geen game, kun je op de “Xbox”-knop op je console drukken om een ​​vereenvoudigd menu te openen met snelle links naar de laatste drie games die je hebt gespeeld en een paar games spelers.

Je hebt overal in Windows toegang tot dit menu, wat het starten van je favoriete game vereenvoudigt, vooral als je je muis liever met rust laat en de console blijft gebruiken. Wanneer je in een game zit, toont de “Xbox”-knop de volledige Xbox-gamebalk en al je widgets, zoals verwacht (door op Win + G Het werkt ook nog steeds).

Om toegang te krijgen tot de functie vóór de release, moet je een Windows Insider zijn op de nieuwste Dev Channel of Beta-update, en je moet je aanmelden voor de Windows Game Preview vanuit de Xbox Insider Hub. U zult waarschijnlijk de Xbox Game Bar moeten bijwerken vanuit de Microsoft Store en uw pc opnieuw moeten opstarten om de functie te laten verschijnen. Hoewel dit een eenvoudige toevoeging is aan de Xbox Game Bar, maakt het de toegang tot je favoriete pc-games een beetje gemakkelijker met een druk op de knop.

READ  Spelrecensie direct gebombardeerd op Steam nadat cryptobedrijf het heeft gekocht

Written By
More from Max Mcgee
Kan uw pc Cyberpunk 2077 gebruiken?
(Krediet: CD Projekt Red) Wanneer 19 november komt, zullen gamers overal 2020...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *