Op ritme gebaseerde coöphits voor Soundfall PS5 en PS4 dit voorjaar – PlayStation.Blog

In Soundfall speel je als een van de vijf muzikale helden die naar een verre wereld zijn getransporteerd om de muziek zelf te verdedigen tegen de krachten van Discord.

Soundfall is een op ritme gebaseerd schietspel met twee sticks, procedureel gemaakt op de muziek. Spelers worden in een vertrouwde, visuele controle-instelling geduwd, een top-down hack-and-slash-stijl, met één grote draai: acties op de beat zijn krachtiger. Je verliest ritme, je verliest kracht.

Het resultaat is gelijke delen razernij en introspectie, terwijl spelers een balans vinden tussen het volgen van hun vijanden en op tijd acteren op de muziek in een wereld die schommelt en speelt op dezelfde muziek.

Deze gameplayclip is afgespeeld

De helden van Soundfall – Melody, Jackson, Lydia, Bright en Kee – zijn muzikale genieën van de aarde, getransporteerd naar Symphony, de wereld van de muziek, via de mysterieuze Soundfall. Elk personage heeft zijn eigen aanval en ultieme kracht die is gekoppeld aan de Harmony Machine van het personage – oude muzikale wapens die in staat zijn om de krachten van onenigheid te verslaan.

Dit zou geen gemakkelijke taak zijn, zelfs niet voor de vijf. Banshee, de meest sluwe luitenant van Discord, leidt de troepen van Discord, en ze brengen een angstaanjagende verzameling Discordians mee, kwaadaardige wezens die erop uit zijn om muziek te vernietigen waar ze ze ook vinden. Spelers zullen de Discordians in elke wereld moeten verslaan voordat de muziek kan worden opgeslagen.

Hoewel elke Soundfall solo kan worden gespeeld, met vijf personages, zijn de coöpopties uitgebreid. Soundfall biedt zowel samenwerking op afstand als op de bank, en de hele game kan coöperatief worden gespeeld, van campagne tot free-to-play-modus.

Deze gameplayclip is afgespeeld

En maak je geen zorgen: de buit en levels van Soundfall zijn speler-specifiek, dus als je inlogt op de campagne van een vriend om ze te helpen een moeilijke plek te doorstaan, behoud je zowel de buit als de XP die je verdient op je lokale accounts. Onthoud dat er een community nodig is om Discord te verslaan en alle muziek op te slaan.

En wat voor muziek is er! Soundfall wordt geleverd met een soundtrack van meer dan 140 nummers, en omdat Symphonia is globalisme Van de muziek, de soundtrack tot Soundfall is een multi-genre-affaire.

Elke speelbare omgeving in Soundfall heeft een ander muzikaal thema, van de poppy Skylands waar het spel begint, tot het EDM-stedelijke landschap van Nocturne, tot de intensiteit van de drum-‘n-bass in Jammin’ Jungle. Spelers moeten dus niet alleen percussie onder de knie krijgen, maar ook in meer dan 140 nummers van muzikale verkenning.

Ons doel met Soundfall was om een ​​visueel en muzikaal rijke game-ervaring te creëren die zeer bevredigend zal zijn als single player en co-op-ervaring, een unieke ervaring die zowel casual als enthousiaste spelers zal aanspreken. We zijn zo opgewonden dat je speelt.

Soundfall komt dit voorjaar uit op PS5 en PS4!

READ  Adnan Sami houdt zijn trol stil en zegt dat hij veganist is
Written By
More from Aubrey Mason
Cyberpunk 2077 game-update om epileptische aanvallen te voorkomen | NU
Een update van Cyberpunk 2077 moet ervoor zorgen dat spelers minder snel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *