Windows Migration Assistant aangepast voor macOS Big Sur

Met de Windows Migration Assistant schakel je eenvoudig van Windows naar macOS. De tool is nu aangepast voor Big Sur, zodat je direct de overstap kunt maken.

Windows-migratie-assistent voor Big Sur

De tool is geschikt voor iedereen met Windows 7 of nieuwer en kan worden gebruikt om uw gegevens over te zetten van een Windows-pc naar een Mac. Contactgegevens, agenda’s, e-mailaccounts, muziek, foto’s, films en andere bestanden worden overgedragen. Versie 2.3.0.0 bevat geen nieuwe functies, maar voegt als enige innovatie toe dat het nu ook geschikt is voor Big Sur.

Na installatie op een pc start de tool automatisch. U kunt het gebruiken in combinatie met de configuratie-assistent of de migratieassistent in de hulpprogramma’s. Nadat u hebt aangegeven dat u wilt overschakelen, moet u uw beheerdersnaam en wachtwoord invoeren, uw pc uit de lijst kiezen en codes invoeren die op het Windows-pc- en Mac-scherm verschijnen. Ook moet u aangeven welke gegevens u wilt overdragen. De rest gaat vanzelf.

Microsoft Surface met ARM-processor

Tenminste, als er niets misgaat. Apple heeft op 12 november macOS Big Sur uitgebracht, met een nieuwe visuele look, nieuwe menubalken, Berichtencentrum en widgets. Apps zoals Safari, Berichten, Apple Maps en meer zijn ook aanzienlijk aangepast. De introductie verliep niet zo vlekkeloos: men kon de update op de avond zelf nauwelijks downloaden en ook het opstarten van apps ging mis. De grootste problemen zijn nu opgelost.

Microsoft

Lees alles over het gebruik van Microsoft op uw iPhone, iPad en Mac. Microsoft heeft verschillende apps en diensten die interessant zijn voor Apple-gebruikers en hier zie je alles in één oogopslag.

Microsoft

More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *