Runescape is een van de beste mobiele games die je zou moeten spelen en het is nu in de cloud

Bijwerken: Runescape 3 werd vorige maand gelanceerd op Steam en is onlangs beschikbaar gemaakt op Nvidia GeForce NOW. Ga gewoon naar GeForce met de knop onderaan dit artikel en voeg het toe aan je bibliotheek om te beginnen met spelen! Omdat het gratis is om te spelen, hoef je de game niet eerst in je Steam-bibliotheek te ‘verzamelen’. Runescape spelen via een cloud-gamingplatform is enorm, want in tegenstelling tot de mobiele versie van het spel is het perfect geoptimaliseerd voor muis en toetsenbord! Het is ook een van de meest inhoudrijke en boeiende games waaraan casual spelers kunnen deelnemen, waardoor het geschikt is voor veel Chromebook-bezitters!

Mijn op een na grootste hoop is dat de game ooit zijn weg naar Stadia vindt, maar het platform van Google is groot in het hebben van volledige controllerondersteuning naast muis en toetsenbord voor al hun games en Runescape is echt een game voor alleen muis en toetsenbord. Jagex heeft vaak gezegd dat ze hopen de game ooit naar consoles te brengen, dus gamepad-besturingselementen moeten worden toegevoegd, wat betekent dat het niet buiten het bereik van de mogelijkheid valt!


Voor niet-ingewijden was Runescape de meest populaire browsergebaseerde MMORPG van de vroege jaren 2000. Het vond zijn weg naar een downloadbare client omdat de game op dat moment te hoogwaardig en inhoudrijk was geworden om in de browser te draaien. Heck, ik herinner me nog dat ik in Netscape speelde voordat Internet Explorer populair was en ja, ik laat mijn leeftijd zien. Welnu, de browser is duidelijk beter in staat geworden om high-fidelity-games uit te voeren, maar Runescape werkt nog steeds veel sneller en is compatibel met meer hardware als downloadbare client. Daarom is het geporteerd naar mobiel!

Hoewel velen dachten dat de game op sterven na dood was, lijkt het een geschikter huis te hebben gevonden op mobiele apparaten en is het met nieuw leven en een groeiend gebruikersbestand geïnjecteerd vanwege het aanhoudende succes in de moderne gaming-samenleving.

In Runescape bouw je de gevechts- en niet-gevechtsgerichte vaardigheden van je avontuurlijke avatar. Je zult rijke en eigenzinnige, op verhalen gebaseerde speurtochten naar goud en items voltooien en woeste en mysterieuze monsters verslaan in een grootschalige, unieke wereld. Je kunt koken, vissen, knutselen, mijnen, jagen, een spreukmaker, boogschutter, krijger, archeoloog en nog veel meer worden. Er zijn tal van vaardigheden die zonder lidmaatschap tot 99 kunnen worden verhoogd en zelfs een handvol vaardigheden die voor betalende leden worden onthouden. Zoals ik al zei, heel veel inhoud. Wat ik leuk vind aan Runescape is dat het een MMORPG in middeleeuwse stijl is. Het mist een vleugje Koreaans RPG-elementen. Hoewel daar niets mis mee is, vind ik het persoonlijk verfrisser en interessanter om een ​​spel te spelen dat gebaseerd is op middeleeuwse fantastische westerse elementen dan op oosterse.

READ  De nominaties voor de Game Awards 2020 zijn binnen, met Genshin Impact en Among Us voor de beste mobiele game | Lidwoord

Met 18 jaar aan inhoud is Runescape een van de weinige beproefde traditionele MMORPG’s waarvan je kunt genieten voor lange uren of korte sessies zonder te betalen in een markt vol gatcha en te betalen om mechanica te winnen. Deze game is er trots op je jarenlang plezier te bezorgen zonder dat je hoeft te betalen voor microtransacties om vooruitgang te boeken. Natuurlijk, de moderne versie van het spel, simpelweg Runescape (of Runescape 3) genaamd, heeft microtransacties (MTX), maar als speler sinds het eerste jaar, zal ik de eerste zijn om je te vertellen dat er genoeg inhoud is om van te genieten vrij. Je zou bijna eindeloos op mobiel kunnen spelen zonder een cent te betalen. In feite is dat precies wat ik het grootste deel van mijn tijd in Gielinor deed, het uitgestrekte, enorme continent van de game vol excentrieke personages en exotische locaties. Zie je, de aanpak van mobiel is bedoeld om gamers kleine uitbarstingen te geven zonder al te veel toewijding en daarom is Runescape de perfecte game voor het formaat.

Omdat het spel een verrassend plezierig en grindachtig karakter heeft – wat weliswaar niet voor iedereen is – kun je het beste AFK spelen. Dit betekent alleen dat je vervelende, passieve taken terloops doet tussen andere, belangrijkere dingen in je leven. Door een nieuw leven te krijgen op Chrome OS en Android, past deze game perfect bij ons moderne computerleven van multitasking en korte aandachtsspanne.

Als de moderne versie van Runescape met al zijn microtransacties niets voor jou is, kun je het originele spel ook op mobiel ophalen! OSRS of Old School Runescape heeft dat allemaal niet, hoewel je de verbluffende verbeterde grafische weergave, soundtrack, gebruikersinterface en meer mist. Of je nu een terugkerende speler bent of nog nooit Old School Runescape hebt gespeeld, ik raad het ten zeerste aan Colonello’s beginnershandleiding naar het spel.

READ  Hoe de nieuwe Marshall County Office-app te downloaden

Voor velen van ons, vooral mobiele gamers, weerspiegelen computergewoonten niet langer echt urenlang zitten om een ​​MMORPG te spelen. Ik heb gemerkt dat je in 2020 en daarna de meeste waarde uit Runescape kunt halen door kleine doelen te stellen en je eraan te houden of door je zoekgids te volgen. Als je dat niet doet, kan het zijn dat je inlogt, overweldigd wordt door de enorme hoeveelheid inhoud en vrijheid, en meteen weer uitlogt.

Een aantal geweldige inhoud die u hebt gemist

De afgelopen jaren heeft Runescape veel gedaan om mensen er weer voor te interesseren. Zoals je in de onderstaande video kunt zien, zijn veel van de kernsystemen van de game volledig herwerkt en hebben ze zelfs verschillende nieuwe vaardigheden toegevoegd, waaronder Archeologie. Ik heb hier veel plezier mee gehad en ik raad je aan het uit te proberen! Ze hebben ook geheel nieuwe eilanden toegevoegd met unieke inhoud zoals dinosaurussen en meer verhalen, zoals Darkmeyer: The Bloodstained Path, dat zich richt op de vampierenstad Morytania.

Velen van jullie die dit lezen, denken bij jezelf: “Ik herinner me dat spel! Ik heb een personage gemaakt op de middelbare school en heb non-stop gespeeld, zelfs tijdens de lessen, maar het is tegenwoordig eigenlijk een grap, toch? ” Nou, ik denk dat het je zal verbazen dat als je het een kans geeft, het je onderweg een grotere waardepropositie kan bieden dan op je desktop. Dus probeer het! Heck, je oude personage is misschien nog steeds toegankelijk. Ga gewoon verder, installeer de game en probeer in te loggen.

READ  TPA introduceert verbeterde 5G- en 4G-service, waarmee reizigers binnen enkele seconden volledige films kunnen downloaden

Het lidmaatschap is $ 12,99 per maand als je wordt opgezogen en de diepere inhoud wilt verkennen, maar ik denk niet dat je dat nog vele jaren nodig hebt. Old School Runescape is al een tijdje beschikbaar op Google Play en Runescape Mobile (de nieuwere versie van de game) is onlangs beschikbaar gekomen voor alle Android- en Chromebook-bezitters zonder lidmaatschapsvereisten.

Wat mij betreft, ik speel het spel op maximale grafische instellingen op mijn Lenovo Duet. Ik zal geen microtransacties kopen, en ondanks al zijn gebreken, denk ik dat de moderne versie van het spel geschikter is voor mobiel dan de klassieker. Het ‘handzame’ karakter en de stapsgewijze handleidingen in de gebruikersinterface voor speurtochten en uitdagingen en de muziek, het verhaal en de afbeeldingen spreken allemaal een drukke vader zoals ik aan die meer dan bereid is om nostalgie voor een gepolijste ervaring tussendoor opzij te zetten de drukke delen van mijn dag.

Runescape doet me denken aan filmrecensenten en recensies. Van de meeste films waar ze negatief over praten, geniet ik er enorm van. Het laat alleen maar zien dat persoonlijke smaak en mening precies dat zijn. – smaak en mening. Bovendien worden ‘filmcritici’ niet uitgekozen vanwege hun uitstekende beoordelingsvermogen en expertise in het kijken naar films, maar eerder vanwege hun diversiteit in smaak en demografie – net als gamers. Hoewel dit spel niet voor iedereen is, zullen velen het verfrissend vinden en vele anderen, misschien inclusief uzelf, zullen verrast zijn door wat het te bieden heeft.

Speel Runescape NU op GeForce

Dit artikel is aangepast om verwijzingen naar de iOS-release van de game te verwijderen vanwege de overgang van deze inhoud van Gaming Unboxed naar Chrome Unboxed.

Written By
More from Eda Greene

Octopath Traveler Prequel Mobile Game’s Trailer Previews Wealth Story – Nieuws

Game wordt op 28 oktober in Japan gelanceerd op iOS en Android...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *