Wizards Unite’, het spel verdwijnt

Het augmented reality-spel Harry Potter: Wizard Unite is vanaf december dit jaar niet te downloaden. De gamemaker trekt na twee jaar de stekker eruit. Wat betekent dit precies voor mensen die de game al hebben gedownload?

Overeenkomsten met Pokemon Go

Harry Potter: Wizard Unite is gemaakt door de Amerikaanse softwareontwikkelaar Niantic. Dit is hetzelfde bedrijf dat ook Ingress en Pokémon Go heeft uitgebracht. Harry Potter lijkt op beide. Over het algemeen werkt het principe hetzelfde. Beide games zijn augmented reality-games waarbij je met je smartphone objecten en objecten in de “echte” wereld kunt vinden. Waar dit in Pokémon een machinegeweer Magikarp of zingende Jigglypuff zou kunnen zijn, zijn er in Harry Potter Wizard Unite veel magische wezens, objecten, objecten en locaties uit de Harry Potter-wereld.

Verhaal afgelopen

Het verhaal eindigt en het doel van het spel is om alle magische wezens en verloren mensen terug te brengen naar de magische wereld volgens Niantic. Volgens het bedrijf “staan ​​de spelers op het punt een einde te maken aan de ramp.” Dus het probleem van het verschijnen van veel magische wezens in de Dreuzelwereld kan nog steeds worden opgelost.

Download het spel

De game is te downloaden tot 6 december, daarna is de applicatie niet beschikbaar in de Google Play Store Je vindt. Op 31 januari 2022 wordt de game volledig gesloten en niet meer speelbaar. Ook de community en alle social media kanalen rondom de game worden gesloten.

Tot die tijd kunnen spelers volgens Niantic nog uitkijken naar verschillende veranderingen in de gameplay. Voor de spelers onder ons zetten we hier enkele van deze wijzigingen op een rij:

  • Beloningen worden verhoogd met alle dagelijkse missies
  • De dagelijkse limiet voor het openen en verzenden van cadeaus wordt verwijderd
  • Alle tijden voor het zetten van drankjes met 50% verminderd
  • Fragmentbeloningen worden verdubbeld

Er komen ook nieuwe evenementen aan. Spelers kunnen hier de komende maanden naar uitkijken.

Harry Potter: Wizards verenigen zich

Harry Potter: Wizards verenigen zich

Met Harry Potter: Wizards Unite maak je deel uit van de Secrecy Law Task Force en zoek je naar magische objecten in de echte wereld om ze terug te brengen.

Meer informatie

READ  Uw bericht op tv tijdens de top van 2000? Download de NPO Radio 2 app
More from Madison Garrett
AEW Console zal multiplayer-campagnes en worstelaars maken, maar zonder GM-modus
De AEW-consolegame bevat campagne, multiplayer, creatie van worstelaars en “verschillende andere ongebruikelijke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *