Niet uitgebrachte game Volt By Mafia 3 Studio Hangar 13 geannuleerd

Afbeelding van het artikel getiteld Take-Two annuleert een niet bekendgemaakte game van $ 53 miljoen van Hangar 13

schermafbeelding: tweede poging

Take-Two onthulde vandaag in zijn winstoproep met investeerders dat het een $ 53 miljoen niet-aangegeven project. De bronnen zeggen: Kotaku Die game was bedoeld als een live-service, een actiegame voor derden in de context van Pan, Het is ontwikkeld door Hangar 13 genaamd Volt. De beslissing om te annuleren verraste sommige ontwikkelaars in de studio en gaat gepaard met zorgen over mogelijke ontslagen.

“Terwijl de naam van de vouw 13 en VoltHet werkadres van T2 is niet openbaar gedeeld, T2 kondigt vandaag aan dat 2K de moeilijke beslissing heeft genomen om de ontwikkeling van het project stop te zetten, schreef studiopresident en oprichter Haden Blackman in een e-mail aan werknemers, volgens een transcript dat hij zag. Kotaku. “Ik weet dat dit waarschijnlijk als een schok zal komen, maar ik wilde dat je het eerst van mij hoorde en wat context gaf.”

Blackman schreef dat Take-Two, ondanks hoge interne tests, vaststelde dat de ontwikkelingskosten te midden van de huidige “industriële uitdagingen” het “commercieel niet levensvatbaar” zouden maken.

Hij schreef: “We zijn ervan overtuigd dat er veel kansen zullen zijn voor H13-medewerkers om aan andere games in ontwikkeling te werken, zowel in H13 als door het hele label.” “2K verzekerde me ook dat het bedrijf gelooft dat de H13 een kritisch en commercieel succes kan zijn, en we zullen binnenkort beginnen met het ontwikkelen van toekomstige projecten.”

Lees verder: hoe makers Maffia III de weg kwijt

Zoals ik voor het eerst zei door BloombergEn Volt Het is in ontwikkeling sinds 2017 en heeft verschillende iteraties ondergaan. De bronnen zeiden: Kotaku Een van de unieke aspecten van de coöp voor drie spelers is de technologie waarmee vijanden zich kunnen verenigen tot meer uitdagende vijanden. De actie is beschreven als arcadeachtig, met tank-, genezer- en DPS-rollen en veel traversal. De codenaam was een afkorting voor Voltron.

Bronnen zeiden dat de annulering van het project bijna 200 mensen treft Kotaku.

Hangar 13 is gemaakt door 2K Games in 2014 en aangekondigd Maffia III Na een jaar. De game werd uitgebracht in 2016, maar bereikte niet helemaal de Metacritic-score of verkoopcijfers waar moederbedrijf Take-Two op hoopte. De studio verwachtte Mafia IV te maken, maar die plannen werden ingeblikt. In plaats daarvan begon hij te werken aan een nieuw IP-adres genaamd Rhapsody, Kotaku Gerapporteerd in 2018Dit project kwam echter niet van de grond. Vandaag lijkt het erop dat Rhapsody eindelijk in een Volt is veranderd.

Als gevolg van die moeilijkheden zijn er in 2017 en 2018 ontslagen gevallen bij de studio. Donderdag staat een vergadering gepland om de toekomst van de studio te bespreken. Veel van zijn ontwikkelaars werken nog steeds op afstand vanwege de pandemie.

Uitgever 2K Games heeft niet onmiddellijk gereageerd op een verzoek om commentaar.

READ  Kevin Hart verdedigt Ellen DeGeneres: het is 'gek' om haar hier doorheen te zien gaan
Written By
More from Aubrey Mason
De beste Labor Day-verkopen van 2020: Segway-scooter, Ring-beveiliging, Lenovo-laptops en meer
Net als veel andere feestdagen is Labor Day – die de bijdragen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *