Word Spacebase Startopia Leader op Xbox One en Series X

Economische simulatie, imperiumopbouw, klassieke RTS-actie, uitdagende singleplayer-campagne, multiplayer, competitieve en coöperatieve gevechtsmodus en een enorme hoeveelheid humor. Als je kapitein van Spacebase Startopia wilt worden, heb je veel op je bord.

Nu twee maanden na de lancering te koop en te downloaden Een voorbeeld van een Xbox-gameSpacebase Startopia van Kalypso Media is een leuke reis door de ruimte, waarbij je al je tactische en strategische intelligentie gebruikt om je ruimtestation zo soepel mogelijk te laten draaien.

Voor £ 49,99 is er veel meer om deel te nemen aan Spacebase Startopia dan een singleplayer-campagne met tien missies waarbij je al je vaardigheden gebruikt in drie unieke decks die elk verschillende tactieken vereisen, en via een multiplayer-scène waarin “ Ik zal kunnen deelnemen in een competitieve en samenwerkende ervaring.

Er zijn veel regels in Spacebase Startopia, maar wat ik eruit heb weten te verwijderen, moet heel uniek zijn. Zie je, als de kapitein van het genoemde ruimtestation, zul je in staat zijn om dingen naar eigen inzicht te creëren en je opties te behouden terwijl je probeert te genieten van ten minste acht ruimteraces. Met een dynamische AI-verteller die je door het proces loodst, ​​zul je je nooit vervelen in de melkweg.

We hebben samengewerkt met Spacebase Startopia om een ​​voorbeeld van de volledige Xbox-game te bekijkenDe volledige versie is nu echter enthousiaster bij ons. Onze volledige recensie-ideeën voor hoe het proces jouw kant op ging, zullen zeer binnenkort komen, maar als je dit galactische avontuur op is en denkt dat je de vaardigheden hebt om ervoor te zorgen dat je schip goed is, ga dan Xbox Store voor Xbox One en Xbox Series X | s. (De X | S-badge is geoptimaliseerd voor deze afbeelding), PlayStation Store of via Steam.

READ  Streaming tips week 35: Lucifer, Biohackers en meer

Naast de drop in de hoofdgame, is er ook een DLC klaar om te genieten van Spacebase Commanders. De Bonusinhoud met verlengde release Het kost £ 4,19, maar geeft toegang tot een aantal nieuwe leuke opties, zoals de speciale Alien-hoed, vormen met patronen en leer voor Fuzzy droids en Garbage Bots.

Game beschrijving:

SPACEBASE STARTOPIA verblindt met zijn originele mix van economische simulatie en strategie voor het bouwen van een rijk, gecombineerd met klassieke gevechts-RTS. Naast de enkele campagnemodus en de skirmish-modus is er ook een competitieve en coöperatieve multiplayer-modus voor maximaal 4 spelers. En alsof het behoud van het terrein van de drie ruimtestations, het vermaken van de acht buitenaardse rassen en het verdedigen tegen indringers niet uitdagend genoeg was, zal de dynamische verteller niet overboord gaan met AI en commentaar geven op gebeurtenissen.

More from Madison Garrett

Republic Day 2021: download en verzend WhatsApp-themastickers

India viert dit jaar de 72e Dag van de Republiek en bij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *