Wordle #789 van vandaag Hints, aanwijzingen en antwoorden voor donderdag 17 augustus

Wordle #789 van vandaag Hints, aanwijzingen en antwoorden voor donderdag 17 augustus

Fijne Thor-dag, liefste woorden! Op donderdag is er altijd een bliksemschicht aan het einde van de spreekwoordelijke tunnel. Vrijdag is eerlijk gezegd in het vizier. Weekend blik boven de bergkam.

Het is ook de dag dat we de Wednesday Wordle Puzzle bekijken. Elke woensdag fleur ik deze Wordle-gids op met een raadsel of logische puzzel en elke donderdag geef ik het antwoord. Dus zonder verder adieu. . . .

Puzzel: Ik heb steden, maar geen huizen. Ik heb bergen, maar geen bomen. Ik heb water, maar geen vis. wat ben ik?

het antwoord: een kaart!

Verschillende van jullie stuurden me het antwoord hierop Twitteren En Facebook heel goed werk!

Nou, het is tijd voor Wordle!


Hoe Wordle vandaag op te lossen

wenk: Er fout.

Tip: Deze Wordle bevat een dubbele letter.

.

.

.

Bekijk hier Wordle #787 van gisteren.


Wordle Bot-analyse

Niet te armoedig, niet te groot. Ik ben altijd een beetje verdrietig om vier te raden, maar ook een beetje opgelucht. Vijf slechtste, weet je? Gekke zes! En het onvoorstelbare is natuurlijk dat hij het nog niet eens om zes uur krijgt. O, verschrikking!

In elk geval, ouderlijke oom Het was een nogal vreselijke openingsgok (maar tante van vaders kant Zo kort). Ik denk dat ik met hem mee had moeten gaan tantes Vandaag, wat een ander raadspel Dat Het had kunnen zijn! Ach ja. 451 woorden over na mijn eerste gok, en bruidsschat Verlaag dat aantal gewoon naar 41.

READ  Het gerucht gaat dat AMD Ryzen 7000 3D V-Cache CPU's komen in 8- en 6-core smaken, de A620-chipset en de volgende generatie APU's gepland voor midden tot eind 2023

Godzijdank kwam de georganiseerde misdaad me te hulp en Maffia Ik slaagde erin om de rest te doden, behalve één: Vals Om te winnen!

Het resultaat van vandaag

Helaas verloor ik vandaag van de kwaadaardige Wordle Bot, die Wordle in drieën kreeg. Dat is -1 voor verliezen en 0 voor raden op vier om een ​​eindtotaal te krijgen. Meh. jak. er is iets mis!


De oorsprong van het woord Wordle vandaag

Het woord “mis” komt van het Midden-Engelse “amys”, dat is afgeleid van de Oud-Engelse uitdrukking “on mis” of “on mysse”, waarbij “mis” “fout” of “slecht” betekende en “aan” betekende ” op of “in”.

De term is in gebruik sinds de Middelengelse periode en het gebruik ervan is relatief constant gebleven om het idee over te brengen dat iets niet in orde is, niet klopt of niet zoals het zou moeten zijn. Het wordt vaak gebruikt om aan te geven dat er iets niet klopt of dat er een probleem is met een situatie of procedure.

Speel competitieve Wordle tegen mij!

Ik heb een vechtspel gespeeld van PvP Wordle tegen mijn vijand Wordle maar. Nu moet je tegen mij spelen! Ik kan je tegenstander zijn! (En natuurlijk je handige Wordle-gids). Jij kan ook Speel tegen een bot als je een abonnement op de New York Times hebt.

  • Dit zijn de regels:
  • 1 punt Voor een woord in 3 keer raden.
  • 2 punten Om het in twee keer raden te krijgen.
  • 3 punten Om het in één keer te raden.
  • 1 punt mij te raken
  • 0 punten Om het in 4 keer te krijgen.
  • -1 punt Om het in 5 keer te raden.
  • -2 punten Om het in 6 keer te raden.
  • -3 punten verliezen.
  • -1 punt voor het verlies van mij
READ  Dit is de visie van Microsoft voor de toekomst van vergaderingen

Je kunt je score bijhouden als dat je ding is, of gewoon dag in dag uit spelen als je dat liever hebt.

Ik zou het leuk vinden als je me een vervolg geeft Twitteren of Facebook Beste Wordlers. Prettige dag!

Zoals altijd zou ik het leuk vinden als je me hier op deze blog volgt en Abonneer je op mijn YouTube-kanaal En Mijn Substack Zodat u op de hoogte kunt blijven van al mijn beoordelingen en berichtgeving over tv, films en videogames. Bedankt!

Volg mij Twitteren. afbetalen mijn website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *