Wordt dit het nieuwe nummer van Mart Hoogkamers? (video)

Wordt dit het nieuwe nummer van Mart Hoogkamers?  (video)

Vanavond is Mart Hoogkamer hoofdgast op SBS6 Ik wil je lied. Het nummer dat de artiest aan het einde van de stream selecteert, wordt direct na de uitzending uitgebracht en kan direct worden gedownload en gestreamd via Spotify, klaar om de hitlijsten stormenderhand te veroveren. Wordt dit het nieuwe nummer van Mart? Bekijk hieronder een fragment Ik wil je lied met Mart.

Ik wil je lied Het is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste clips en alle afleveringen bekijken Ik wil je lied Kijk terug op Gids.tv en KIJK.nl.

Ik wil je lied : Wordt dit het nieuwe nummer van Mart Hoogkamers? (video)

Vanavond is Mart Hoogkamer de hoofdgast op I Want Your Song van SBS6. Het nummer dat de artiest aan het einde van de stream selecteert, wordt direct na de uitzending uitgebracht en kan direct worden gedownload en gestreamd via Spotify, klaar om de hitlijsten stormenderhand te veroveren. Wordt dit het nieuwe nummer van Mart? Bekijk hieronder een fragment van “I Want Your Song” met Mart. Je nummer is elke vrijdag om 20.30 uur te bekijken op SBS6. De leukste clips en alle afleveringen van I Want Your Song bekijk je op Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook I Want Your Song: Samantha Steenwijk zingt door Ammar Bekijk deze video “I Want Your Song: Frank Van Eten zingt een lied voor Samantha Steenwijk Bekijk deze video” Alle delen van deze uitzending Bekijk de eerste foto’s van Mart Hoogkammer in I Want Your Lied Bekijk deze video » I Want Your Song: Does He Choose Folk zanger Mart Hoogkammer Engels lied? Bekijk deze video »Sietze en Erna in I Want Your Song op Hoogkamer: “After Hazes Sr. You’re the Best” Bekijk deze video» Heeft Mart Hoogkamer het nummer van Jeroen en Robert gekozen? (Ik wil je liedje) Bekijk deze video “Heb ik je liedje gemist? Mart Hoogkamer zingt het winnende nummer “Diamant” Bekijk deze video »

Ik wil je lied: Wordt dit het nieuwe nummer van Mart Hoogkamers? (video)

READ  De huidige generatie versie van Cyberpunk 2077 verscheen in de video's; Upgraden via Update 1.5 is nu beschikbaar

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *