World of Warcraft-spelers kunnen eindelijk een bril krijgen, zeggen datamijners

World of Warcraft‘s Volgende bord, ketens overheersing, Vol spannende kennis en gevaarlijke nieuwe inval. Sommige spelers negeren alle nieuwe informatie die uit testwerelden komt, omdat er nog meer belangrijke ontdekkingen in de pijplijn zitten: Spelers kunnen eindelijk een eigen bril krijgenVolgens een recente dataminer van Patch 9.1.

Het is een vreemde omissie uit een spel dat al meer dan 15 jaar gaande is, maar spelers willen al jaren de bril. NPC’s zoals de avontuurlijke priesteres Elise Starseker, een paar grootmoeders uit Gilen en de historicus Troll hebben allemaal een elegant uiterlijk, maar spelers krijgen alleen een flitsende bril. Het zijn goede items voor ingenieurs, reparateurs en wetenschappers, maar deze opties zijn niet exact.

Wowhead heeft gegevens geëxtraheerd uit een set cosmetische brillen, die allemaal eenvoudige cirkel- of halvemaanvormige monturen zijn. De Wowhead-site bestaat al heel lang en heeft traditioneel gegevens gepubliceerd die zijn geëxtraheerd van testservers, waardoor spelers op betrouwbare wijze een glimp kunnen opvangen van de komende wendingen. Hoewel sommige inhoud kan veranderen tussen datamining en release, hebben de beats van het hoofdverhaal of de personagemodellen de neiging om consistent vergelijkbaar te zijn tussen ontdekt worden in data en vrijgegeven worden in het spel.

De bril in kwestie is niet visueel opwindend, vooral niet in vergelijking met raid-apparatuur van hogere klasse … echter Fans zijn nog steeds ongelooflijk gepassioneerd​ Dit is een functie, hoe klein ook, die veel mensen al jaren willen hebben. Fans probeerden een zonnebril te voorzien voor ‘heruitzending’ – door het fysieke uiterlijk van een item te gebruiken terwijl een ander item de statistieken aan het voorbereiden was – Het voelde als een zware strijd​ Het gebruik van verschillende brillen is een goede stap in de goede richting.

READ  Aishwarya Rai Bachchan en dochter Aaradhya-test positief voor COVID-19

In het begin Shadowlands En het einde Slag bij AzerothBlizzard Show Tal van nieuwe aanpassingsmogelijkheden, Inclusief stigmata, tatoeages, wenkbrauwen, gezichten en kapsels. Er komen echter geen nieuwe updates Langs deze lijnen in de rest van deze uitbreiding​ De introductie van een bril en enkele basissets van bepantsering geeft aan dat Blizzard nog steeds nieuwe items aan Transmog toevoegt, inclusief items die fans al een tijdje wilden hebben.

Polygon stak zijn hand uit om commentaar te geven op Blizzard, maar het bedrijf weigerde commentaar te geven. We weten echter niet hoe spelers deze bril zullen krijgen of vinden Het is mogelijk om het zelf te testen met behulp van een script in het testdomein​ Meer details zullen volgen zodra we dichter bij de Chain Domination-release komen.

Written By
More from Aubrey Mason

Gerucht: de exclusieve hoofdsleutel van Ubisoft kan E3 eruit laten zien

© Ubisoft Nou, het is E3-seizoen, en de waarheid zijn die bedrijven...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *