Speel met je geliefde en overleef in Night City: games in de herfst van 2020

Cyberpunk 2077: In de diepten van Night City


De legendarische Poolse gamestudio CD Projekt Red, bekend van de The Witchergames, kondigde acht jaar geleden zijn dystopische sci-fi-game aan Cyberpunk 2077 Aan. Als Mercenary V moet je de gevaarlijke straten van Night City overleven in dit bordspel. De ambities zijn enorm: een hoofdpersonage dat door spelers op elk niveau bepaald kan worden, een verhaal met ongelofelijk veel invloed en een mooi Blade Runner-achtige stad vol neon-, misdaad- en buitkapitalisme. Al twee keer uitgesteld, maar hij komt in november. Tenslotte.

Star Wars: Squadrons: Ruimtegevechten zoals gewoonlijk


Ooit waren ze overal, games die je in de cockpit van je favoriet plaatsten Star Warsruimteschip zou kunnen kruipen. Het genre is de afgelopen jaren in opspraak geraakt. De mogelijkheid keerde terug Star Wars: Battlefront, maar echte ruimteverslaafden moesten lang wachten. Star Wars: Squadronsbiedt het verlossende woord – in dit spel klim je zoals gewoonlijk terug in de cockpit van een TIE-fighter of een X-Wing. De game ziet er spectaculair uit, met hypergedetailleerde cockpits in de ruimte en prachtige omgevingen. Nog beter: eigenaren van virtual reality-brillen kunnen in de cockpit en hun grootste kruipen Star Wars– fantasieën van dichtbij beleven.

Haven: Overleeft u samen?


Geen blockbuster-game, maar een kleinere editie van studio The Game Bakers. Haven heeft een speciale aanpak: je speelt een stel, Yu en Kay, die proberen een nieuw leven op te bouwen op een vreemde planeet. Samen moeten ze het kwaad bestrijden, ja, maar ook een veilige plek opbouwen waar ze samen kunnen zijn – en hun relatie onder enorme druk behouden. Je kunt alleen spelen, maar het wordt interessanter als je samen met iemand van wie je houdt de controller oppakt en de wereld intrekt. Ben jij sterk genoeg om samen op avontuur te gaan?

READ  Aliens: Fireteam Elite Year 1 belooft veranderingen die "meer plezier zullen toevoegen" aan de worstelende shooter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *