XAT Resultaat 2024 uitgebracht op xatonline.in; Stappen downloaden

XAT Resultaat 2024 uitgebracht op xatonline.in;  Stappen downloaden
Xavier School of Management maakte op 20 januari het XAT 2024-resultaat bekend. Degenen die deelnamen aan de Xavier Aptitude Test (XAT) kunnen nu hun scorekaart bekijken en downloaden van de officiële website op xatonline.in. Om toegang te krijgen tot de scorekaart moeten kandidaten hun XAT-ID en geboortedatum (DoB) invoeren in het inlogvenster. De mogelijkheid om de XAT 2024-scorekaart te downloaden/toegang te krijgen is tot 31 maart 2024 beschikbaar voor kandidaten.
De gegevens vermeld op de XAT 2024-scorekaart omvatten de naam van de kandidaat, het geslacht, de geboortedatum, adresgegevens, XAT-ID, XAT-testdatum, geldigheidsduur van het XAT 2024-resultaat, XAT-score, percentiel en handtekening van de XAT-voorzitter. XLRI Jamshedpur zal de XAT-limiet voor de academische sessie vrijgeven na bekendmaking van de XAT-resultaten.
XLRI Jamshedpur voerde op 7 januari de toelatingstest voor XAT 2024 uit. De online test werd uitgevoerd in meer dan 80 steden in het hele land. De Xavier Aptitude-testen werden uitgevoerd in één ploegendienst van 14.00 uur tot 17.30 uur. Op 11 januari werd de XAT 2024-antwoordsleutel/antwoordblad vrijgegeven door Xavier School of Management op de hoofdwebsite.

XAT-resultaat 2024: downloaden

Stap 1: Ga naar de hoofdwebsite op xatonline.in

Stap 2: Zoek op de startpagina de link “XAT 2024 Score Card” en klik erop.

Stap 3: Wanneer een nieuw venster wordt geopend, voert u uw inloggegevens (XAT-ID en geboortedatum) in en klikt u op Verzenden.

Stap 4: De XAT 2024-scorekaart verschijnt op het scherm.

Stap 5: Controleer en download uw XAT 2024-resultaat.

Xavier Aptitude Test (XAT): Details hier

De XAT is een zeer competitieve computergebaseerde test die toegang biedt tot enkele van de meest prestigieuze MBA-programma's in India, vooral die van XLRI Jamshedpur en Delhi. De test evalueert de vaardigheden van kandidaten op verschillende gebieden die cruciaal zijn voor zakelijk succes, waaronder verbaal en logisch redeneren, besluitvorming, algemeen bewustzijn, het schrijven van essays, kwantitatieve bekwaamheid en gegevensinterpretatie.

READ  Review CBSE Class 12 examenrooster; Bekijk hier het nieuwe rooster, directe downloadlink naar het rooster

Het XAT-percentiel in het gedeelte Algemene kennis van de XAT-score wordt afzonderlijk berekend en uitgesloten van de algehele percentielberekening. De relatieve positie van een kandidaat onder alle XAT-aanvragers wordt daarentegen aangegeven door het totale percentage.

Voor meer details en gerelateerde updates kunnen kandidaten de officiële website van XLRI Jamshedpur raadplegen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *