Xbox All Access: wat u moet weten voordat de Xbox Series X-preorders starten

Xbox All Access is jaren geleden geïntroduceerd als een manier voor klanten om een ​​Xbox One te kopen zonder de volledige prijs vooraf te betalen. Hierdoor konden ze een maandelijks bedrag betalen terwijl ze ook toegang kregen tot Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Met de aanstaande release van Xbox Series X en Series S op 10 november, Heeft Microsoft aangekondigd dat Xbox All Access bij de lancering voor beide consoles zal worden aangeboden.

De Series S is onder andere geschikt voor 1440p bij maximaal 120 FPS, DirectX ray tracing en variabele verversingssnelheid. Het wordt geleverd met een aangepaste 512 GB SSD, die je nodig hebt om al je games en inhoud op te slaan, aangezien het geen schijfstation heeft. De Xbox Series X is de krachtigste van de twee, met 12,16 teraflops, een 1 TB SSD en 16 GB GDDR6 SDRAM.

De Series S wordt gelanceerd voor $ 299, terwijl de Series X $ 499 kost. Voorbestellingen gaan op 22 september live voorafgaand aan de lancering van beide consoles op 10 november. Als u echter niet de volledige kosten vooraf wilt betalen, kunt u met Xbox All Access uw volgende generatie console in maandelijkse stappen afbetalen.

Wat is Xbox All Access?

Xbox All Access is beschikbaar voor zowel de Xbox Series X als de Series S. Dit betekent dat je maandelijks gedurende 24 maanden betaalt in plaats van de volledige prijs vooraf. Beide consoleabonnementen worden geleverd met Xbox Game Pass Ultimate, inclusief de Game Pass-bibliotheek op zowel Xbox One als pc, xCloud-gamestreaming, Xbox Live Gold en een EA Play-abonnement.

READ  2010 uitgeroepen tot 'Beste jaar voor games'-en Xbox 360 is' Beste console '

Hoeveel kost Xbox All Access?

Xbox All Access kost $ 25 per maand voor 24 maanden voor Xbox Series S en $ 35 per maand voor 24 maanden voor Xbox Series X.

Aangezien Xbox All Access Game Pass Ultimate bevat, bespaar je op deze route echt geld. Voor $ 25 per maand gedurende twee jaar voor de Xbox Series S, betaal je in totaal $ 600. Normaal gesproken kost de console $ 299 en kost twee jaar Game Pass Ultimate $ 360 – dat is een besparing van $ 59. Voor de Xbox Series X betaal je $ 35 per maand gedurende twee jaar – dat is in totaal $ 840. De Series X kost $ 499, en als je de $ 360 Game Pass Ultimate-kosten toevoegt, bespaar je nog steeds $ 19.

Microsoft heeft al aangekondigd dat als je een All Access-abonnee bent, je kunt upgraden naar de Xbox Series X nadat je 18 betalingen op je huidige contract hebt bereikt. Hiermee krijg je de Xbox Series X met een nieuw Xbox All Access-contract nadat je je originele Xbox One hebt ingeruild.

Wanneer kan ik me aanmelden voor Xbox All Access?

Microsoft heeft niet precies bekendgemaakt wanneer u zich kunt aanmelden voor Xbox All Access, maar aangezien de voorbestellingen op 22 september live gaan, verwachten we dat deze dan beschikbaar zal zijn.

Waar kan ik Xbox All Access kopen?

Xbox All Access is deze vakantie beschikbaar in 12 landen, en volgend jaar zullen er meer landen volgen. In de VS kun je je aanmelden voor Xbox All Access bij Best Buy, GameStop, Target, Walmart en de Microsoft Store. Hier is een volledige lijst met landen en deelnemende retailers:

 • Australië bij Telstra
 • Canada bij EB Games
 • Denemarken bij Elgiganten
 • Finland bij Gigantti
 • Frankrijk bij FNAC
 • Nieuw-Zeeland bij Spark
 • Noorwegen bij Elkjøp
 • Poland bij Media Expert
 • Zuid-Korea bij SK Telecom
 • Zweden bij Elgiganten
 • UK bij GAME en Smyths Toys
 • Verenigde Staten bij Best Buy, GameStop, Target, Microsoft Store en Walmart
READ  NBA 2K21 Update 1.10 patch-opmerkingen (PS4 en Xbox One)

Console-upgrades voor huidige Xbox All Access-klanten

Als je je hebt aangemeld voor Xbox All Access tijdens de laatste actieperiodekun je een Xbox Series X of Xbox Series S kopen en beginnen met betalen voor een van die consoles; U moet echter zowel voor uw oude Xbox All Access-aankoop als voor uw nieuwe betalen totdat de minimaal vereiste betaling voor uw oorspronkelijke aankoop is voldaan. Zodra je dat minimum hebt bereikt, ontvang je een inruilpakket om je originele Xbox All Access-consolebundel terug te sturen. Zodra je inruilkit is ontvangen en bevestigd, ben je het resterende saldo van je originele Xbox All Access-aankoop niet meer verschuldigd. Zie de volledige pagina met veelgestelde vragen over upgrades van Xbox All Access bij Microsoft voor meer informatie.

Nu aan het spelen: Xbox-serie S VERSUS-serie X: wat past bij u?

Written By
More from Vanessa Hale

Het is beter om Ascent op Xbox te proberen, weg van de tv

Als je schreeuwt om iets om op pc te spelen of Xbox...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *